Stii care e problema ta? Esti prea buna prietena cu ei, pe bune, ajung sa te vad ca pe una de a lor. Incearca sa fii si tu mai misterioasa, daca iti place un baiat sa nu te imprietenesti una doua cu el ci sa incerci sa fii un pic indiferenta, distanta, misterioasa, sa ii starnesti curiozitatea si sa il faci sa te curteze. In plus esti prea accesibil, baietii au instinct de vanatori, nu vor aprecia niciodata o fata ca li se ofera pur si simplu pe tava, iar tu asta faci fiind atat de sociabila si prietenoasa, trebuia sa ii faci sa se straduiasca sa iti castige simpatia si prietenia.
domnisorica,esti minunata,dar ce urmaresti? cum ai vrea sa te placa baietii? traieste-ti adolescanta si nu umpla dupa relatii de astea ca no sa iasa bine! nu cauta dragostea,cauta sa te simti bine in orice situatie! asteapta sa mai cresti putin, si ai sa vezi cum sta treaba si cu relatiile astea! citeste, invata, rade cu prietenii... dragostea este si ea ceva extraordinar dar nu o starni, o sa apara ei si o sa fie magnific!
bafta!
Poate nu te plac pentru ca ii luai apararea, de parca nu si-o putea lua singur si te cred nebuna.Si eu port ochelari dar nu ma simt deloc jignita de acest lucru, doar nu e vina mea.Nu-ti mai fa griji
Yurisa întreabă: