Intradevar, lumea este foarte rea de la o vreme si eu imi pun intrebarile astea pentru ca am ramas fara prieteni.Eu sunt foarte intelegatoare cu lumea nu imi place sa ma cert cu nimeni dar cienva drag mie mi-a spus o data sa fiu ceva mai tupeista si poate ca prietenii nu sunt adevarati si sunt asa cum sunt dar poate ca si tu gresesti. Schimba-te pe tine daca vrei sa ii schimbi pe altii. Asta am invatat eu.
Gandeste'te oleaca... Tu esti sfanta? Nu. Eu pun pariu pe orice ca tu ti'ai barfit odata macar o prietena si cu cat ispita e mai mare cu atat cazi mai mult in pacat. Daca vine o amica cu care stai toata ziua spunandu'ti bucuroasa ca pleaca la mare pentru a 7 a oara, la un hotel e lux, cumpara lucruri scumpe etc, mandrindu'se intr'un fel, iar tu care n'ai fost inn viata ta macar la baraj, n'ai vrea sa nu se duca nici ea, sa u mai aiba parte? Pana la urma amica ti'a spus bucuria ei, fiind si ea vinovata ca se lauda intr'un fel, tu ai incepe sa te enervezi, sa o barfesti, sa fii geloasa adica sa'i doresti raul.
Intrebare:
De ce de la o vreme lumea e egoista?
Raspuns:
Pai, in primul rand, lumea nu a fost dintotdeauna egoista.Si nu in toate tarile sunt persoane egoiste.Cred ca cele mai multe sunt in Romania.Si de ce sunt egoisti...fiindca nu au altceva mai bun de facut.
Intrebare:
De ce nu mai poti avea incredere in mineni?
Raspuns:
Pentru ca, dupa cum ai spus in intrebarea cealalta, lumea e egoista.Ar da orice sa vada pe persoana de langa el/ea suferind.Eu am invatat din experienta ca nu trebuie sa ai incredere in nimeni in afara de tine insuti.
Intrebare:
De ce nu ai prieteni adevararati carora le poti spune tot ce ai pe inima?
Raspuns:
Nu stiu de ce, dar cred ca ''Prietenii adevarati'' au disparut demult.
Sa-ti explic ceva.
O persoana este egoista=nu poti avea incredere in ea=nu este o/un prieten(a) adevarat(a)=nu te ajuta la nevoie
Ca sa nu-ti mai raspund si la ultima intrebare.
Cateodata si eu imi doresc sa nu mai fie nici o persoana rea sau egoista, sa pot sa am incredere in toata lumea, sa am macar O prietena adevarata care sa ma ajute la nevoie.
Dar, din pacate, lumea asta de rahat (Traducere: Romania asta de rahat) nu ne permite acel lux
"De ce de la o vreme lumea e egoista?" - Intotdeauna a fost egoista. "De ce nu mai poti avea incredere in mineni?" - Niciodata nu trebuie sa ai incredere absoluta in cineva. Te-ai deschis nu cui trebuie? E o problema de intuitie, si e problema ta. "De ce nu ai prieteni adevararati carora le poti spune tot ce ai pe inima?" - Nu stii tu sa-ti alegi prietenii, asta-i tot. "De ce nimeni nu te ajuta cand ai nevoie?" - Iarasi, nu stii sa-ti alegi prietenii. Si plus la asta, nu trebuie sa te astepti de la nimeni sa faca ceva. Vei fi mereu dezamagita.