Cat de profund, na' ca m-am emotionat.Cata suferinta, cum pot suporta fetele atat de multa durere?
Probabil baietii si-au dat seama ca "iubirea enorma" de care vorbesti tu...se vinde la kilogram la orice colt.Sufera? iti spun eu de ce sufera, sufera de fitze...si sufera ca nu au altceva mai bun de facut.
Te gresest.Desi sunt fata.stiu ca de fapt si barbatii sufera mult, poate mai mult decit fetele(desigur daca au iubit fata)
Cunosc multi baieti si pot spune ca ceea ce crezi tu si credeam si eu cind eram mai mica nu este adevarat. Daca o fata sufera asa ca sa stie toti, cu lacrimi neoprite, isterici si strigari; baiatii o fac mai ascuns.Desi ii doare mult, ei incearca sa iasa undeva cu prietenii si sa se ia cu alte lucruri ca sa uite de toate.
Ma, e om la urma urmelor cum n-ai da.
Si sa stii ca nu intotdeauna o lacrima exprima durere, asa cum si nu mereu un zimbet exprima fericirea.
Baiatul poate zimbi, iar inima sa i se fringa in bucati de durere, atunci o fata poate sa isi ia viata sau sa nu-si vina in fire de lacrimi si depresii, doar pentru ca e mai mult obijduida ca prietenul si-a permis sa faca unele lucruri si ia atins orgoliul; dar de fapt sentimentele nici nu sint atit de mari.
Nu chiar si baietii sufera doar ca nu arata (ex asta depinde daca se desparte el de tine e posibil sa nu sufere dar daca te desparti tu de el va suferi iti garantez)
Grele e limba romana
si baietii sufera, dar ei nu prea arata
unele fete sufera pentru ca l-au iubit si e mai greu sa treci peste, dar daca vrei poti ...altora le place sa sufere si nu incearca sa depaseasca momentul, iar majoritatea nu-si dau seama ca sufera degeaba , dar si baietii sufera, dar nu arata, ei sufera acolo in sufletul lor, numai ei stiu