| MineIsLikeABridge a întrebat:

De ce dracu s-a intamplat sa fac ceva rau din cauza altuia, si acum eu sunt vinovatul straight face, dar partea proasta e ca nu imi da voie nici macar sa ii spun ce s-a intamplat, ca "stiu eu ce ai facut " imi vine sa il iau de gat si sa ii spun tot, dar ce dracu are, ma uraste, e la scoala, oricum el tot timpu are pica pe mine straight face ( a 8-a )

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si daca ai facut ceva rau, nu esti vinovat? Cumva ti-a pus pistolul la cap si a spus ca te impusca, daca nu o faci? Fiecare este raspunzator pentru faptele sale, este exonerat doar cel care face ceva din cauze neimputabile, de exemplu stare de necesitate ori caz de forta majora. Numai bine!

| MineIsLikeABridge explică (pentru Ioandelasal):

Da cam asa el vorbea singur si pe mine ma scoala si imi spune ca vorbesc

| EliXirR a răspuns:

Presupun ca e vorba de un profesor, daca da nu ai ce sa ii faci... si eu am patit la fel, scria un coleg din caietu leu in ora de mate (scria la romana) si vine el, ia caietul si incepe sa tipe la el, am zis ca e caietul meu si a inceput sa ma certe pe mine... te inteleg, nu ai ce face daca e profesor. Daca e coleg, poti sa il iei de gat si sa ii spui laughing.

| skumpik2help a răspuns:

Stiu cum e crede-ma stii mai bine nu da atentie! pentru ca e mlt mai inteligent pari un om cumlt daca nu pui suflet la niste chestii din astea big grinbig grinbig grin funda?