Parerea mea e ca multi spun ca e un film grozav si ca sa se convinga, oamenii il privesc. Acum depide de preferintele fiecaruia. Varul meu zice ca merita vazut iar eu zic ca e o mare varza . Sorry pentru cei carora le place. Nu vreau sa spun ca nu e un film bun. Mie nu imi place.
Oare ca este facut in 3d.am auzit pareri proaste despre film, desi nu l-am vazut nu stiu ce sa zic.
Daca ai investi o caruta de bani in film nu ai face si reclama sa iti scoti investitia?
Faptul ca e cel mai scump film produs vreodata iti spune ceva?
Sunt filme mult mai bune si mai putin cunoscute!
O duzina de oameni care au lucrat la promovarea lui, un regizor de al cariu nume e sinonim cu succesul si clasica publicitate negativa facuta de cei care "rapusi de povestea minunata si de realitatea din Pandora au renuntat la viata". Multe balamele lipsa
Pentru ca au fost bagati extrem de multi bani in realizarea lui si ai iesit un ca8*(t) dupa mine
Poi...pentru e ca un film diferit fata de celelalte, aduce ceva nou. E si 3D. E frumos.
Plus incasarile care le-a avut.
2, 64 MILIARDE $.
pentru ca e cel mai scump film de pana acum...si s a dus vestea ca cica e foarte fain. mie imi pare ca e frate cu desenele animate.
ah da, am citit undeva ca regizorul a avut ideea filmului in cap de multi ani si toti considera filmul foarte interesant, original bla bla.eu personal nu vad NIMIC spectaculos la el desi e dragut in felul lui.