| AlinaOneDirection a întrebat:

De ce incepe scoala in 13 si nu in 15? rasp urgent

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca 13 pica luni si in plus vacanta ai luat pe 11 nu pe 15 sau 18 ca de obicei. deci 3 luni de vacanta sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca pica lunea tampito

| IMvsMI a răspuns:

Pentru ca anul scolar s. a terminat pe 13 iunie, iar vacanta dureaza nu mai mult, nu mai putin de 3 luni. Plus ca 15 cade miercurea, iar scoala incepe lunea cand cade 13

| BoRnY a răspuns:

Salut! Pentru ca 15 nu cade luni. Ce greu era. Fundita?

| Dannyjj a răspuns:

15 pica miercuri. Iar scoala o incepi cu ziua de luni si o termini cu ziua de vineri.

| chucky_8545 a răspuns:

Pentru ca 13 pica lunea.

| lol1232 a răspuns:

Pentru ca 13 este luni si atunci cand am luat vacanta am luat pe 11 nu pe 15 si incepem pe 13 pentru ca asa vor fi 3 luni de vacanta ce nasta eu mai vreau in vacanta nu?

| ĄĿiŒ a răspuns:

Deoarece este luni si ar fi mai normal sa incepem scoala la inceput de saptamana (asa a fost cam dintotdeauna)

| cяιss a răspuns:

raised eyebrows cat de ilogic e? 15 cade miercuri. vrei s incepi scoala de la mijlocul saptamanii? de aia pe 13 incepe ca e luni.

| CoryCorina a răspuns:

E f usor cum sa mai si spus este luni 15? nu deci ca sa nu amane o saptamana se incepe pe 13 ca ala pica luni...

| Glamour612 a răspuns:

Pentru ca pica luni 13happyIar 15 pica miercuri si nu putem sa incepem sc in timpul saptamani. o incepem la inceputul saptamani:sper ca te.am ajutat>big grin

| MissSmile a răspuns:

Pentru ca`s tampiti pfofii...de aia! x-(

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Pentru a păstra și respecta caracteristica zilei de 13, adică: zi cu ghinion.

Întrebări similare