Exact! Adica cei mai multi vor fundita ca sa devina '' experti TPU '' nu ca sa ajute omul / omenii .
Uite ca iti raspund si deja tu ai dat fundita! Parerea mea este ca cel care chiar are ceva de spus la intrebarea respectiva spune chiar daca s-a dat fundita. Am observat insa ca au fost cazuri ca s-a raspuns dupa ce s-a dat fundita si persoana respectiva, care a pus intrebarea, nu a mai citit raspunsurile.(Pana a da fundita a dat calificative si apoi n-a mai dat niciunul!)
S-a mai pus aceasta intrebare, iar raspunsul e unul logic.
Cel care acorda faimoasa fundita este cel care a pus intrebarea. Deci, daca a dat fundita, a capatat raspunsul pe care il dorea. In concluzie, de ce sa repeti un lucru, sa dai un raspuns care NU mai e asteptat?
Cred ca tastez al sutelea raspuns la intrebari de genul
Nu toti suntem la fel.Nu toti avem acelasi scop.Nu ne poti baga pe toti in aceeasi oala
Niciodata n-am cersit fundite.Si cand am s-o fac promit ca o sa cer stergerea contului
Ai ce face cu funditele? Daca tu ai ce face cu el, eu promit ca ti le fac cadou pe ale mele
Nu e adevărat.de ce eşti aşa de sigură. Ai analizat toate întrebările.Asta e o prostie.Nu poţi să afirmi ceva de care nu eşti în totalitate sigur. Dar daca e vorba de un program sau ceva şi vezi ca deja s-a acordat un răspuns câştigător, deci persoana respectivă a găsit ce căuta ce rost mai are să scrii şi tu acelaş lucru încă o dată?
Pai este foarte important sa primesti ajutor de la cit mai multe persoane, dar daca nu raspund prea multi, inseamna ca nu au timp sau nu le intereseaza intrebarea respectiva, s-ar mai putea sa nu stie raspunsul prea multi.
Nu e adevarat. Da clic la populare si o sa vezi cam cat se mai raspunde dupa aceea.
Pai pe mine personal nu ma prea intereseaza de fundita
dar am pretentia sa fiu ajutat la randul meu.
Uite de exemplu eu nu mai dau raspunsuri dupa ce se da fundita (acum fac o exceptie pentru ca vreau sa te lamuresc), insa nu pentru ca s-a dat fundita si vezi doamne nu mai am ce sa primesc ci pentru ca realizez faptul ca din moment ce utilizatorul care a pus intrebarea a dat deja raspunsul castigator inseamna ca si-a lamurit deja problema si nu mai este nevoie sa ii raspund si eu doar ca sa fac puncte daca e sa luam asa problema
Ti se pare, pe mine nu ma intereseaza de loc fundita nu ma incaljeste cu nimic, eu doar vreau sa ajut ca si eu am fost ajutata
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: