| CoLoRsS a întrebat:

De ce la o intrebare adresata pe acest site, oamenii raspund doar pana nu se acorda fundita? Adica nu este important sa primesti fundita, ci sa ajuti persoana respectiva, nu?

Răspuns Câştigător
| Live.Laugh.Love a răspuns:

Exact! Adica cei mai multi vor fundita ca sa devina '' experti TPU '' nu ca sa ajute omul / omenii happy.

10 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Uite ca iti raspund si deja tu ai dat fundita! Parerea mea este ca cel care chiar are ceva de spus la intrebarea respectiva spune chiar daca s-a dat fundita. Am observat insa ca au fost cazuri ca s-a raspuns dupa ce s-a dat fundita si persoana respectiva, care a pus intrebarea, nu a mai citit raspunsurile.(Pana a da fundita a dat calificative si apoi n-a mai dat niciunul!)

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

S-a mai pus aceasta intrebare, iar raspunsul e unul logic.
Cel care acorda faimoasa fundita este cel care a pus intrebarea. Deci, daca a dat fundita, a capatat raspunsul pe care il dorea. In concluzie, de ce sa repeti un lucru, sa dai un raspuns care NU mai e asteptat?

| Razvan a răspuns:

Cred ca tastez al sutelea raspuns la intrebari de genuloh go on
Nu toti suntem la fel.Nu toti avem acelasi scop.Nu ne poti baga pe toti in aceeasi oala
Niciodata n-am cersit fundite.Si cand am s-o fac promit ca o sa cer stergerea contului
Ai ce face cu funditele? Daca tu ai ce face cu el, eu promit ca ti le fac cadou pe ale melewinking

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu e adevărat.de ce eşti aşa de sigură. Ai analizat toate întrebările.Asta e o prostie.Nu poţi să afirmi ceva de care nu eşti în totalitate sigur. Dar daca e vorba de un program sau ceva şi vezi ca deja s-a acordat un răspuns câştigător, deci persoana respectivă a găsit ce căuta ce rost mai are să scrii şi tu acelaş lucru încă o dată?

| carminaburana43 a răspuns:

Pai este foarte important sa primesti ajutor de la cit mai multe persoane, dar daca nu raspund prea multi, inseamna ca nu au timp sau nu le intereseaza intrebarea respectiva, s-ar mai putea sa nu stie raspunsul prea multi.

| laura64 a răspuns:

Nu e adevarat. Da clic la populare si o sa vezi cam cat se mai raspunde dupa aceea.

| andrei90tm a răspuns:

Pai pe mine personal nu ma prea intereseaza de fundita happy
dar am pretentia sa fiu ajutat la randul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai perfecta dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite de exemplu eu nu mai dau raspunsuri dupa ce se da fundita (acum fac o exceptie pentru ca vreau sa te lamuresc), insa nu pentru ca s-a dat fundita si vezi doamne nu mai am ce sa primesc ci pentru ca realizez faptul ca din moment ce utilizatorul care a pus intrebarea a dat deja raspunsul castigator inseamna ca si-a lamurit deja problema si nu mai este nevoie sa ii raspund si eu doar ca sa fac puncte daca e sa luam asa problema tongue

| SweetPrinces a răspuns:

Ti se pare, pe mine nu ma intereseaza de loc fundita nu ma incaljeste cu nimic, eu doar vreau sa ajut ca si eu am fost ajutata happy