| babyangel a întrebat:

De ce majoritatea care au hi5 "cersesc" commuri? sunt unii/unele care au o mie si ceva de commuri la poze si tot mai vor...

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai usor cu comentariile rautacioasewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CE iNtRebaRe tampita.rolling on the floor alta mai buna nu gaseai [winking] adica site-ul asta e facut sa pui intrebåri pE care iNtrAdevår nu stii sa le rezolvii si aflii raSpuNsuL lor cu aJutOruL nOstrUwinking dAr nu inteleG de ce tE iNtErEseAzå aSa de mult ...nU iNteLeg thinking iN fiNe Dupå påReRea mEah Ar treBui så-ti vezi de tReaBa tA...si hAi sa-ti rAspunD si La intRebArea pRpRiu-zIså. vor så afle ce parere au prietenii lor despre ei si E o mOdå Nu stiu dAr iNtrEbaRea asta tRezEstE mUltå barfå

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CE iNtRebaRe tampita.rolling on the floor alta mai buna nu gaseai [winking] adika site-ul asta e facut sa pui intrebåri pE caRe iNtrAdevår nu stii sa le rezolvii si aflii raSpuNsuL lor cu aJutOruL nOstrU winking dAr nU inteleG dE cE tE iNtErEseAzå aSa dE muLt ...nU iNteLeg thinking iN fiNe Dupå påReRea mEah Ar treBui så-ti vEzi dE tReaBa tA...si hAi sA-ti rAspunD si La intRebArea pRpRiu-zIså . vOr så afle ce parere au prietenii lor despre ei si E o mOdå Nu sTiu dAr iNtrEbaRea aSta tRezEstE mUltå barfå

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca vor ca lumea sa vada ca este foarte cunoscuta, ca este draguta si populara!

:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am cerut... dar am primit foarte multe si am dat si eu...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca naivitatea este un lucru maret pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a primi mai multe complimente. Vor sa-si scoata in evidenta trasaturilewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece vor sa afle parerile oamenilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 17. 000winking si nu cersesc si nu's obsedatwinking
Intru din an in pasti pe hi5 asa ca lasatio mai moalte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca ei vor sa se laude cu comurile, sa vada lume cat de frumos/frumoasa este pentru niste comuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a asti ca krd alti despre ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vor sa fie si ei bagati in sema sa fie si ei "in top"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 2435 comm si mi se pare cool:X

| mystiqreign a răspuns:

Pentru ca, probabil, viata unora dintre ei depinde in mare parte de hi5... N-au hi5 cu mii de comment-uri -> n-au aer.

| DoDdy_8145 a răspuns:

Vor sa se dea smechere sau smecheri ca au mai multe komuri