| L3moNN a întrebat:

De ce mereu cand vreau sa pu un raspuns imi scrie jos:
E-mailul tau nu a fost confirmat.
Pentru a il confirma "click aici".
Cine imi rezolva problema funda.
L-AM CONFIRMAT DEJA ASA CA NU IMI ZICETI CA NU!
FuNDa!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Am impresia ca nu ai confirmat inregistrarea pe TPU si de aici problema. In ziua cand te-ai inregistrat ai primit un mesaj de la TPU, in contul de e-mail indicat la inregistrare. Acest mesaj trebuia deschis si dat clic in locul indicat, pentru confirmarea inregistrarii. Daca nu ai facut asta atunci cauta mesajul respectiv in contul de e-mail (vezi sa nu fi ajuns in Spam), deschide-l si confirma si nu o sa mai ai probleme. Succes si numai bine!

2 răspunsuri:
| KidOoNh a răspuns:

*
Pentru orice alte nelamuriri pe care le ai in privinta navigarii pe TPU, nu ezita sa le adresezi printr-un un email. De asemenea, te invit sa citeşti Termenii şi Conditiile pe care trebuie sa le respecti pentru o buna navigare pe acest site.

Pentru a trimite emailul dai la vizualizare profil dai acolo sus este intrebari frecvente uitate exact in josul pagini si acolo scrie ce ti-am scris si este cu albastru scris email si dai acolo cred ca emailul e trecut cred ca era contact@tpu.ro sau ceva de genu Fundabig grin

| Anonymous56 a răspuns:

Intra pe mail si vezi daca ai primit vreun mesaj cum ca a fost confirmat. apoi dai click pe adresa aia si va merge.si eu am avut probleme d-astea da' dupa aia am facut asa si mi-a mers. funda?