| unbaiat_5498 a întrebat:

De ce mi se cer atatea date personale cand vreau sa imi fac un cont de youtube? Ma ingrijoreaza ca mi se cer urmatoarele:
1. location
2. date of Birth
3. nr de telefon

De ce ii intereseaza atatea detalii personale despre mine?

7 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Nu trebuie sa le pui pe toate

| Roxett a răspuns:

Nu trebuie sa le dai pe toate. eu am cont pe YouTube si nu mi-am dat nr. de tel sau data nasterii.

| Kanghu a răspuns:

Si care e problema daca le dai? Doar nu sunt date confidentiale. AgeSexLocation poate stii oricine.

| BiuLR a răspuns:

Eu am cont pe youtube si prima data imi cerea la fel.Blackfox are dreptate.Ti-l cere pentru ati trimite un cod.Eu am trimis cu un nr vechi inschimb nu mi-a venit nici un mesaj. Dupa ceva timp nu mi-a mai cerut nr.

| blackfox a răspuns:

Si eu am incercat sa-mi fac cont recent si la fel imi cer datele astea si numarul de telefon, pe care la un moment dat iti va trimite un mesaj cu un cod care il folosesti la inregistrarea you tube.Cel putin asa scrie.Numele,data nasterii le poti modifica la o adica dar numarul de telefon trebuie sa il dai corect ca sa-ti trimita acel cod.Si eu m-am oprit tot acololaughing

| iJustWannaDance a răspuns:

Si eu am cont de youtube si mi-a cerut nr de tel.

L-am dat si mi-a venit un msg cu un cod. Il scrii intr-o[ceva] si gata contul. Iar datele ale, a nasterii si locuinta, eu nu mi le-am mai scris. nu era obligatoriu. happy

| SmiLik a răspuns:

Am cont pe youtube, insa nu-mi amintesc ca la inregistrare sa-mi se fi cerut nr. de telefon. Aceste date nu sunt obligatorii(daca nu gresesc). Asa ca ori nu completezi nimic... ori mai degraba completezi cum iti convine!winking