anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mi se restarteaza Pc-ul cand intru intr-un joc.Am procesor dual core 181 Ghz 2 GB Ram Paca video NVIDIA Ge Force 7300. Si istalez orice Windows ca intru intr-un joc restart. Toata lumea care are NVDIA pateste la fel sad calcularot de 2 anistraight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O varianta de problema ar fi ca se supraincalzeste ori procesorul ori placa video de la vreun cooler stricat. Este o varianta.

9 răspunsuri:
| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a răspuns:

NU e procesoru placa video sau ram ce ai scris tu e placa de baza devina am avut si eu probleme

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Ar mai fi o posibilitate pe langa asta care spui tu cu Nvidia... seteaza din BIOS frecventa memoriilor la aceeasi valoare, cum ai tu seteaza la 400Mhz (real 200). Cauta-ma pe privat daca nici asta nu merge.

| Ingerasull99 a răspuns:

Posibil ca placa video sa nu faca fata cerintelor care le are jocul.Incearca sa vezi ce temperaturi are procesorul si restul componentelor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are treaba NVIDIA si eu am dar nu am probleme.De cand nu ti-ai facut curatat praful din interiorul calculatorului? Praful poate fi o problema.
La jocuri procesorul este solicitat mai mult si in cobinatie cu praful (sau lipsa pastei termice) acesta se restarteaza deoarece se supraincalzeste.

| Joint_4006 a răspuns:

Poate sa fie si o setare din BIOS

| KaTaLyN a răspuns:

S`ar putea mai mult ca sigur jocul sa fie de vina...asa luasem eu o varianta de NFSMW si mi se stingea direct...nu restartwinking doar cand ma jucam "acel" NFSMW

| Alexciordas a răspuns:

Am gasit se incalzeste procesorulwinking trebuie sa-i dau o puza si merewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am aceeasi problema temperaturi: HDD:46celsius Core:36
cand stau pe net pe mess asc muzica ...mai multe ...de ce mi se restarteza sunt normale aceste temperaturi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caum ziceau si altii ti se poate restarta din cauza prafului de pe culer si nu numa on joc