Buna.In special se spune asta despre cei ce iubesc jocurile.Mullti ii capteaza jocul si vor sa castige si muncesc in acel joc si nu mai da importanta socializari.Pa,pa
Mai Pufoshenio, asta este si mai fals. spun pentru ca gamerii care se joaca des pe PC isi impartasesc tips and trickurile cu altii, isi fac un canal de Youtube = lume noua
Pa, pa!
Din pacate nu stii ce inseamna prieten. Atunci cand tu crezi ca ai o gramana de prieteni, asta inseamna ca de fapt nu ai nici unul.
Chiar asa crezi? Poate tu crezi ca toti prietenii mei sunt de pe net, dar am si prieteni (colegi mai mult) cu care ma inteleg foarte bine, ne intalnim des etc.
Colegii sunt colegi, prietenii sunt prieteni.
"impartasesc tips and trickurile cu altii, isi fac un canal de Youtube = lume noua"
Citat din @multi stupizi sint ONLINE
Asta nu este socializare, astia nu sint prieteni. Prieten este cel ce-ti este ALATURI la nevoie, te sustine si te ajuta, nu cel care iti injura un rival de pe net.
Avatarul meu este dedicat celor care stau toata ziua pe mess si vorbesc cu prescurtari de cocalari...
Si sa stii ca am putut sa ma bazez pe persoane cunoscute pe internet, si unele persoane pe care le cunosc de pe internet locuiesc chiar aproape de mine (exemplu: eu Bucuresti sector 5, un prieten de pe online - sector 6).
Atunci, te poti considera un om norocos. Iar cu avatarul, m-am prins si eu, de aia nu am pus numele de user. Ce credeai?
Este vorba de modalitatea de comunicare si a ceea ce comunici. Ca dai share la o fotografie si ca scrii pupici nu inseamna ca socializezi. Sa chatuiesti pe skype transmiti vorbe, comunicarea nu se rezuma doar la asta.
Sa stii ca nu folosesc Facebook si vorbesc despre lucruri mai normale cu acele persoane, iar pe Skype e cam acelasi lucru cum ai vorbi la telefon (exista apel audio.) deci cand vorbesc cu o persoana de pe net e cam acelasi lucru cum as vorbi cu un vechi prieten mutat in alt oras.
Aaaa, bine ca te-am prins. Spune-mi te rog, Skype are doar apeluri audio sau si mesaje scrise (ca in messenger)? Trebuie sa transmit cuiva un mesaj in Germania dar mi s-a dat doar adresa de Skype. Si stiu ca apelurile voce sint taxabile, cea ce nu imi convine. Merci.
Daca suni de pe Skype pe telefon costa, un apel Skype-Skype este gratuit (poti vorbi cat vrei tu ca nu te taxeaza). Si are si apeluri video care sunt si ele tot gratuite daca suni pe cineva care are Skype.
Multumesc mult. Ai vot ca funda...
Cel mai frumos e iti faci prieteni/prietene in lumea reala nu prin intermediul pc-ului, dar fiecare isi face prieteni cum doresti oricum orice e bun dar nu in exces
DOAMNE FERESTE! Mai cineste o data ce am zis! Vorbim stric despre socializarea pe internet, ca am prieteni in viata reala cu care merg din 2 in 2 zile la shaorma si ne intalnim zilnic si discutam mult e treaba mea. deja sariti de la subiect (cam toti care au raspuns la intrebare). EU AM INTREBAT: "De ce multi spun ca cei care stau pe PC si pe internet foarte mult nu au prieteni si nu socializeaza?" si voi mi spuneti de realatia cu persoanele cunoscute in viata reala...
Si inca ceva, cei care stau mult pe PC mai ies si din casa. eu vorbesc despre peroanele NORMALE care socilizeaza pe internet, Nu despre OBSEDATII de PC... sunt 2 lucruri total DIFERITE!
DaciaRomania întreabă: