Nu au dintii albi.SUNT prea negrii si pare ca sunt albi :]] glm.dar creka se poate si asta Chiar nu stiu. poate sunt mai curatzi ca noi =]] sau nu stiu sorry. promit ca daca gasesc.zic. :* o seara placuta
Hmm... atunci asiatici(galbeni) cu culoare au? negri?
Poate ca contrastul dintre pielea lor si dinti e mare si poate de aia ti se pare
De ce asiaticii trebuie sa fie galbeni? Sunt aproape de aceeasi culoare ca si noi!
P.S:Era oricum o gluma comentariul meu...
Eu zic ca sunt albi pentru ca in rest sunt negrii si dintii lor sunt mai rezistenti ca ai nostri care se fac galbeni repede! Sincer nu stiu, documenteazate de pe net!
Cred ca e diferenta mare de contrast intre piele si dinti, de asta ai impresia ca au dintii foarte albi.
Pentru ca ei sunt foarte negrii si asa ti se pareDar de fapt nu ii au albi ci cenusii ceva de genul Fundaa?:*
Pai intrebarea era de ce negri sunt negri? pentru ca a terminat albul la dinti si a mai ramas doar pentru maini si picioare :-P
Au dinti albi sa iasa in evidenta sa nu te sperii de ei la intuneric sau sa nu intri in ei pe timp de noaptea ca un fel de FAR
Pai,ii au ca si noi, doar ca par fff albi pentru ca au pielea inchisa la culoare si asa pare funda?
Deoarece se face contrast intre pielea lor care e inchisa la culoare si dinti. asa dintii par mai albi
incearca sa te uiti in oglinda la dintii tai si tine langa ei o bucata alba de hartie, apoi incearca cu una neagra sau inchisa la culoare
Pentru ca : De exemplu sa zicem ca pui langa un alb portocaliu, ti se pare un alb obisnuit, dar daca pui ACELASI alb langa un negru spui : WOW, ce nuanta deschisa de alb. Doar ti se pare ca e alb, nu esti atent la ora de desen? Ei bine nici eu nu sunt, dar... asta e partea a 2-a.
Da... asa am vazut si eu o studenta neagra cu dintii albi ca laptele. Probabil ca se spala mai mult pentu asi scoate in evidenta dantura sau ceva de genu si apropo... negrii au si unghii albe asta e clar
chiar nu gasesc alt raspuns. Sa sperm ca e bine. as vrea si o funda daca iti convine. am nevoie de 30 de funde pana la craciun si nu am decat 21 plss. da-mi si mie o micuta/mare fundita / fundoaie!