anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce negrii au dinții foarte albi?

45 răspunsuri:
| 7uP112 a răspuns:

Ca se spala pe dinti laughing)

| xAllexutsa a răspuns:

Ce ai vrea sa aiba si ei albbbbatting eyelashes? rolling on the floor).

| Johnny1995 a răspuns:

Pt ca se spala mult mult pe dinti.

| costis a răspuns:

O fi contrastul involuntar?

| GumitzaXD a răspuns:

Nu au dintii albi.SUNT prea negrii si pare ca sunt albi :]] glm.dar creka se poate si asta thinking Chiar nu stiu. poate sunt mai curatzi ca noi =]] sau nu stiu straight face sorry. promit ca daca gasesc.zic. :* o seara placuta

| freetime2000 a răspuns:

Pentru ca albii au dintii fff galbeni! :-D

| Leonard08 a răspuns (pentru GumitzaXD):

La cat de negri sunt...Ar putea avea dintii galbeni si noi am vedea tot alb laughing
Raspuns corect: Contrastul rolling on the floor

| Miina a răspuns:

Ca sa fie in contrast:d.

Deoarece si ingrijesc!

| RheaLustzig a răspuns (pentru freetime2000):

Hmm... atunci asiatici(galbeni) cu culoare au? thinking negri?

| cthulhu a răspuns:

Sa poti sa-i gasesti pe intuneric.

| Bogdanux a răspuns:

Si-i vopsesc cu vopsea alba.

| IrinaAniri a răspuns:

Poate ca contrastul dintre pielea lor si dinti e mare si poate de aia ti se pare

| freetime2000 a răspuns (pentru RheaLustzig):

De ce asiaticii trebuie sa fie galbeni? Sunt aproape de aceeasi culoare ca si noi!

P.S:Era oricum o gluma comentariul meu...

| Laurentiuuu a răspuns:

Nu au dinti, albi pur si simplu este contrastul

| ReyIzInsane a răspuns:

Cum au spus si colegii, se numeste constrast.

| costy97 a răspuns:

Pentru ca se spala pe dinti cu ACE si Wash&Go

| kathyangel a răspuns:

Eu zic ca sunt albi pentru ca in rest sunt negrii si dintii lor sunt mai rezistenti ca ai nostri care se fac galbeni repede! Sincer nu stiu, documenteazate de pe net! big grin

| TooSexyForYou a răspuns:

Ti se pare.

| stresat a răspuns:

Cred ca e diferenta mare de contrast intre piele si dinti, de asta ai impresia ca au dintii foarte albi.

| Zuzy244 a răspuns:

Pentru ca ei sunt foarte negrii si asa ti se parehappyDar de fapt nu ii au albi ci cenusii ceva de genul happyFundaa?:*

| YrIn3l a răspuns:

Pai intrebarea era de ce negri sunt negri? pentru ca a terminat albul la dinti si a mai ramas doar pentru maini si picioare :-P laughing

| aL3xzz a răspuns:

Au dinti albi sa iasa in evidenta sa nu te sperii de ei la intuneric whistling sau sa nu intri in ei pe timp de noaptea ca un fel de FAR big grinlaughing

| ionelushh a răspuns:

Stateau cu gura inchisa cind au fost vopsiti cu negru

| NighTy a răspuns:

Pt ca la noi e inverswinking

| inteligenta a răspuns:

Pai,ii au ca si noi, doar ca par fff albi pentru ca au pielea inchisa la culoare si asa pare funda?

| Kerli a răspuns:

Deoarece se face contrast intre pielea lor care e inchisa la culoare si dinti. asa dintii par mai albi
incearca sa te uiti in oglinda la dintii tai si tine langa ei o bucata alba de hartie, apoi incearca cu una neagra sau inchisa la culoare

| vladvlad23 a răspuns:

Pentru ca : De exemplu sa zicem ca pui langa un alb portocaliu, ti se pare un alb obisnuit, dar daca pui ACELASI alb langa un negru spui : WOW, ce nuanta deschisa de alb. Doar ti se pare ca e alb, nu esti atent la ora de desen? Ei bine nici eu nu sunt, dar... asta e partea a 2-a.

| Simpluuu a răspuns:

Da... asa am vazut si eu o studenta neagra cu dintii albi ca laptele. Probabil ca se spala mai mult pentu asi scoate in evidenta dantura rolling on the floor sau ceva de genu happy si apropo... negrii au si unghii albe happy asta e clar
chiar nu gasesc alt raspuns. Sa sperm ca e bine. as vrea si o funda daca iti convine. am nevoie de 30 de funde pana la craciun si nu am decat 21 sad plss. da-mi si mie o micuta/mare fundita / fundoaie!

| DorothyAnn a răspuns:

Contrast! happy
Scuze, nu m-am putut abtine! Au dintii albi fiindca se spala!

| RubikSD a răspuns:

Pentru ca asa sunt ei facuti...

Întrebări similare