Fiindca ca nu suntem.Omul este inzestrat cu rationament, cu puterea de decizie, cu inteligenta, cu suflet, e principala creatie a lui Dumnezeu si toate s-au facut spre folosul omului.Ca noi ne comportam ca niste animale asta e altceva.Ca unii oameni involueaza, asta e tot altceva.Succes
Suntem animale, si eu ma consider, pentru ca asta suntem, doar ca noi gandim, avem acest dar, celelalte nu. Tot animale vom ramane. Conceptul de animal este insa inteles altfel de majoritatea oamenilor, de masa in special, dar daca te duci la un nivel mai sus ai sa vezi ca iti zic ce iti spun si eu. Sper sa ma intelegi. Bafta.
O... dar eu ma consider animal insa fac parte din ''rasa superioara'' pentru ca duc o viata socialaMa consider animal pentru ca traiesc dupa legea junglei ''Vaneaza sau vi fi vanat'', acum nu o sa ma vedeti umbland cu arcul sau sulita la mine insa regula asta ne invata sa punem binele nostru inaintea binelui altora, pentru va asa e in ziua de azi ''Vanatorul poate deveni oricand prada'' si stiu ca nici unul dintre noi nu vrea asta.
Faptul ca noi gandim nu este o diferenta pentu ca si animalele o fac (mai putin ce-i drept) insa si ele au parte de acest ''dar''. Gandesc cand si cum trebuie sa-si atace prada, au grija de puii lor, stiu cand sunt in pericol, deci au totusi acolo o farama de creier care le ajuta sa gandeasca ce-i mai bine pentru ele. Faptul ca noi gandim mai mult e alta treaba
Nu ne considerăm pentru că nu suntem. Noi, oamenii, suntem superiori animalelor prin inteligenţă. Ceea ce avem noi în plus faţă de ele este raţionamentul, gândirea, logica, inteligenţa
Pentru ca suntem persoane. Si persoanele au capacitatea de a gandi, simti, si actiona
Pentru ca noi avem cea mai mare capacitate de gandire.
Oamenii sunt milosi, nu te poti astepta de la un animal sa aiba mila, el actioneaza din instinc.De aceea noi suntem diferiti de animale.Desi unii oamenii sunt atat de sadici si plani de ura, incat ai crede ca sunt mai rai canimalele.
Animalele vorbesc folosind cuvinte dezvoltate? nu. Animalele sunt inteligente ca si noi? nu. Animalele se imperecheaza chiar daca nu e nevoie? nu. Deci, nu suntem animale : suntem cele mai ciudate fiinte din lume.
Alexandra_daryad_ingerasmik_1984 întreabă: