Serios, are talent, ce este in interior conteaza, nu in exterior, el este un tip de treaba. Totusi nu a primit destule voturi...
Multi dintre romani sunt rasisti, asta a fost problema.
Fiindca e un tigan penal fara familie. Cine vroiai sa ii dea atatea voturi? Sa fim seriosi. Si care e de fapt talentul lui pentru care merita sa castige?
Pentru ca a fost oribil si a fost cel mai slab dintre toti concurentii! fara suparare dar asta e parerea mea! adica nu mi se pare deloc ca ar avea ce voce! sa fim seriosi acum chiar credeai ca el o sa castige fata de asa multi concurenti buni? )) nu putem compara ce a facut cu el cu ce a facut NO LIMIT,E-XTREME BROTHERS,KREM, TRIO ZAMFIRESCU, GOG, OANA LIANU, LOREDANA FIERARU si alti concurenti! a fost GROAZNIC!
Dar cine altcineva sa castige? Ala care invartea jucaria cu care ma jucam eu cand era mica?
Pai era mai bine decat ala! si oricum nu ala cu cubul a castigat! si totusi a fost foarte interesant si cubul lui Cristian Leana, caci e ceva nou si nu cred ca tu poti face mai bine! si cu ochii inchisi si cu o mana si intr-un timp ataaat de scurt!