anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu a castigat Gigel romanii au talent, cu fotomodelele lui?

Răspuns Câştigător
| ஐIForgotMyNameஐ a răspuns:

Serios, are talent, ce este in interior conteaza, nu in exterior, el este un tip de treaba. Totusi nu a primit destule voturi...
Multi dintre romani sunt rasisti, asta a fost problema.

8 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

Fiindca e un tigan penal fara familie. Cine vroiai sa ii dea atatea voturi? Sa fim seriosi. Si care e de fapt talentul lui pentru care merita sa castige?

| NonEinstein a răspuns:

Pentru că nu a strîns indeajunse voturi?

Răspuns utilizator avertizat
| cristiedge a răspuns:

^As dori sa va vad pe voi cantand mai bine.

| HermioneLove a răspuns:

Pentru ca a fost oribil si a fost cel mai slab dintre toti concurentii! fara suparare dar asta e parerea mea! adica nu mi se pare deloc ca ar avea ce voce! sa fim seriosi acum chiar credeai ca el o sa castige fata de asa multi concurenti buni? rolling on the floor)) nu putem compara ce a facut cu el cu ce a facut NO LIMIT,E-XTREME BROTHERS,KREM, TRIO ZAMFIRESCU, GOG, OANA LIANU, LOREDANA FIERARU si alti concurenti! a fost GROAZNIC!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru HermioneLove):

Dar cine altcineva sa castige? Ala care invartea jucaria cu care ma jucam eu cand era mica?

Răspuns utilizator avertizat
| HermioneLove a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai era mai bine decat ala! si oricum nu ala cu cubul a castigat! si totusi a fost foarte interesant si cubul lui Cristian Leana, caci e ceva nou si nu cred ca tu poti face mai bine! si cu ochii inchisi si cu o mana si intr-un timp ataaat de scurt! tongue

Întrebări similare