anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu a inceput cel de-al 3-lea razboi mondial :-(?

Răspuns Câştigător
| PATRONU a răspuns:

LOLA, Nostradamus asta ar putea sa aiba dreptate, dar nu pentru ca este el vreun destept, sau a fost, ma rog...treaba e, ca el a fost un mason de rang destul de inalt, a avut acces la niste informatii, chestiile astea u fost planuite de foarte mult timp, iar acum sunt puse meticulos in practica, de exemplu, 9/11, atentatul asupra turnurilor gemene, tot asa, totu a fost planificat cu mult timp in urma, in primul rand au inventat Al-Qaeda, dupa care au spus ca teroristii astia au produs atentatul, aveau nevoie de un pretext sa inceapa razboiu din iraq, sa puna mana pe petrol, se pare ca petrolul Romaniei se regenereaza sau ceva de genu, ceea ce este foarte imbucurator, oricum ei(masonii)trebuie mai intai sa reduca populatia lumii la 2 miliarde, deja a inceput sa fie pus in practica planul asta de ceva timp...as putea sa mai continuu, dar nu cred ca ar citi cineva deja e prea lungtongue

16 răspunsuri:
| Mary496 a răspuns:

Si ti-ar fi placut sa inceapa? Pff, ce a ajuns TPU...

| AidaAmaranta a răspuns:

De maine incepe

| Ana a răspuns:

laughing altii vroiau sa nu inceapa si u de abia asteptai al 3-lea razboi mondial, teapa de data asta happy

| Romancutza a răspuns:

Mai bine zis:de ce sa inceapa? Eu una cred ca sunt destule razboaie in lume iar cel de al 3-lea ar fi ultima piesa din puzzle spre distrugere.

| kuka a răspuns:

Unii spun ca deja a inceput, ca e un razboi pe plan economic

| cristianorudi7 a răspuns:

Ca sa se mire prostii    cat dă tampit sa fii sa crezi asa ceva? huuuuuuuooooooo

| Seth_1218 a răspuns:

Asta nu incepe asa dintr-odata ma. poc si gata ii vezi p'astia cum se bat ca, chiorii laughing. daca ar fi inceput cu adevarat razboiul iti dai seama ce se va intampla. si mai ales ca Romania e in mijlocul Europei laughing. eu sper ca Vanga sa se insele (inca odata) :-s

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Poti sa consideri ca al treilea razboi mondial a fost razboiul rece, sau ca, in fapt, acum razboiaiele se duc pe plan economic si inrobesc statele fara sa fie nevoie de nici un glont.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A inceput. dar nu este un razboi ca toate celelalte.este mult mai elegant si mai sofisticat.este un razboi al banilor si economiilor.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Pentru ca a fost o stire lipsita de adevar.

| alessia5158 a răspuns:

Da da, a INCEPUT! ---- dar un altfel de razboi :http://ziarero.antena3.ro/......mmitul_G20

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate s-a inselat Vanga. Insa ziua nu s-a terminat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N au gasit aia botoanele de la rachete. Tovarasu Nostradamus ne a dat teapa. Sa vedem daca si Vanga o sa faca la fel...laughing Mai avem juma de luna Noiembrie...

| Choco a răspuns:

Sinucide`te dracul daca vrei sa mori laughing

| LNK a răspuns:

Tu gandesti? De ce ai fi vrut sa inceapa? Get a life. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa spusele premiantului 'stradamus asta traieste?

Întrebări similare