dar daca totusi va prinde un bodyguard, nu cedati, rugati-l chiar sa-l cheme pe sefu’ si omu o sa cedeze pana la urma si-o sa va roage el sa-i dati si lui bani de-o bere pentru ca v-a lasat sa scapti.
Sunt 2 lucruri ciudate in treaba asta. De ce firma de bodyguarzi intr-un cimitir? Exista poate o explicatie logica, si anume faptul ca aici sunt ingropati foarte multe personalitati mai vechi si mai recente (probabil ca urmasii celor din urma sunt responsabili pentru asta). Bine, si faptul ca unei doamne ii fusese furata geanta chiar cand eu ma certam cu bodyguardul ar putea avea o legatura cu nevoie exagerata de paza. Pentru faptul ca nu se pot face poze, nu gasesc insa nici o explicatie logica. Ce e de protejat? Intimitatea unor pietre funerare?
poate ca mormintele nu's fotogenice?! scuze era doar o gluma!
Eu nu am auzit defaza ca nai voie sa faci poze in Bellu! Ca am vazut c ain alte cimitire se fac!
Pentru ca cimitirul este o proprietate privata, apartine cuiva, nu este loc public, deci proprietarul are dreptul de ati interzice sa faci poze.
Cate personalitati cunoscute de la noi nu isi odihnesc sufletul acolo marii poeti Mihail Sadoveanu Mihai Eminescu ion luca caragiale alexandru macedonski george bacovia george cosbuc ion barbu nichita stanescu liviu rebreanu nicolae labis george calinescu scriitori mircea nedelciu biologi traian savulescu compozitori dan iagnov marcel dragomir actori romani constantin tanase toma caragiu dem radulescu puiu calinescu dumitru furdui sergiu nicolaescu amza pellea grigore vasiliu birlic gheorghe dinica serban ionescu florian pittis adrian pintea sebastian papaiani marin moraru radu beligan ion besoiu mircea albulescu filosof psiholog sociolog diplomat om politic mihai ralea artist al poporului marcel anghelescu muzicieni mihaela ursuleasa laura stoica teo peter gica petrescu regizori cornel todea sunt multi oricum inmormantati acolo
BalonaşDulcee întreabă: