Pai vorbeste cu prietena ta cea mai buna sau persoana in care ai cea mai multa incredere si roag-o sa-ti spuna in cel mai sincer mod defectele tale, pentru ca poate nu esti constienta ca le ai. Astfel o sa-ti poti sa te schimbi in mai bine si sa fi mai atragatoare...
O poza mi-ar fi de mare ajutor ...incearca si tu sa fii mai sociala, du`te la petreceri, "bairamuri", arata k esti disponibila si fii mai deskisa cu cei din jur.restul decurge solito. tu trebuie doar sa fii stapana pe sine
Ca sa fi placuta pentru baieti in ziua de azi trebuie sa arati bine: la corp trebuie sa te imbraci cu ceea ce te avantajeaza sa fi sociabila si zambareat mereu...
Probabil k nu arati bine...imbracate si u mai sexy ...macheazate pentru ati masca imperfectiunile si vei vedea ca vei reusi sa impresionezi multi baieti...sa stii k nu e deloc placut sa fi urata. eu arat destul d bine si ma plac baieti dar uneori am momente in care arat oribil.trebuie sa ma machez putin si gata se rezolva.nici o fata nu e frumoasa fara putin machiaj...parerea mea. sper ca ti-a fost d folos. ce ti-am spus
uknownvirus întreabă:
popmirgea1999 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: