Probabil serverul este inchis! Incearca mai incolo dar te sfatuiesc! Nu mai juca metin2 fun! Cand faci lv mai mare iti blocheaza caracteru x( Te sfatuiesc sa joci gx:www.metin2gx.ro
Am inteles ca nu l'au inchis de tot. Cica se tot restarteaza dar cand da drumu' trebuie sa iti faci cont nou. Si au schimbat multe pe acolo. de exemplu mantiile costa 500. 000 yang:-( si nu mai gasesti otele, adica foarte rar si inca nu au scapat de lag'ul acela. Daca intri pe site si nu iti apare nimic inseamna ca e inchis dar daca il deschid profita de ocazie si fa'ti cont poate v'a merge :-)
Nu l'au inchis de tot Fac modificari. Il tot restarteaza si incearca sa faca server sa mai scape putin de lag. Cand nu iti apare nimic ( atunci cand intri pe site ) inseamna ca este inchis. Dar cand iti apare la celelelate rosu, adica login status sau altele. l-e gasesti la home inseamna ca e de la ei ceva. Nu te speria. Nu cred ca vor inchide asa curand server'ul:-)
Ma servaru a fost restartat a sters toate caracterele si cei care au donta intra si ai spune GMului si ai da donatia anapoi adica credite da va sfatuiesc sa nu mai jucati pentru ca e tot lag infernal ancercati metin2era http://diablo-network.com/metin2era/ e ca un fel de cronikal bafta an continuare
Daa spune la gm ca a donat si eu am donat mai de mult si nu imi am chitanta si i-am zis la gm ca nu mai am chitanta si cica imi da ban si-l intreb dc iar el imi zice ca de jmecher cel mai praf server.
si eu aveam lv 91 sura Vladymyir
Www.metin2fun va fi deschis astazi data de 16-12-2010 ora 22-00 a fost oprit pentru a se rezolva lagu va multumim pentru intelegere si va asteptam pe metin2fun
Ba nu lau inchis se da restart da imi bag pl ca acum a inchis toate conturile acum toata lumea trebuie sa o ia de la lv 1 varamiu e gm si mi-a zis ca se da restart si toate conturile sunt duse si toata lumea trebuie sa o ia de la lv 1 si eu am lv 77 s ma enerveaza si dureaza vreo 5, 7 zile
Deacea ca fac mai buna Metin2Fun sper dar cret ca va fi inceput toate conturile de lvl 1 eu am avut war lvl 78 cu otel +9 nimfa +9 si de astea