Pupimik
WoooooooW
la mine la fel era problema ca nu puteam schimba avatarul! si mi-am reinstalat windows-ul si merge! dar la fel pina la un anumit timp! incearca si tu?!?!?! eu ti-am dat un sfat dar nu sunt sigur
Si eu am avut probleme de genul asta.Nu mi se schimba avatarul si nici statusul. Mi-a luat mult timp pana sa-mi dau seama ca e din cauza prea multor id-uri online. De cand mi-am schimbat id-ul si am mult mai putine id-uri totul merge perfect.In fosta lista aveam vreo 800 de id-uri in lista + vreo 300 in ignore list
Mie mi se vede avatarul dar cand intreb pe cineva imi zice ca il am negru? Dece oare Statusul merge...si am 27 de id
nici eu nu pot schimba avatarul. am instalat si dezinstalat messul de nu stiu cate ori si nici stsul nu merge. am sters si folderul yahoo... degeaba. Nu merge nimic((. windowsul nu vreau sa il reinstalez... si nici idu nu prea as vrea sa il schimb . Ce altceva as mai putea face?( help pls
Of, mare problema...nu-mi merge avatarul... apare o singura imagine... orice ar fi...am sters-o din pc, dar tot apare...am reinstalat messenger 9, degeaba...probabil se lucreaza (la yahoo), toti cei din lista mea au avatarul blocat[], asta e...nu credeti supiditatile cu dezintalarea windows-ului...este o mare prostie...doar asteptati... e-mail: Hack_rullz15@yahoo.com.
La mine nu merge nici cu messenger 9, nici cu 10... am formatat si instalat win degeaba, am sters index din profiles, nimic nu s-a intamplat! partea naspa e ca e chiar urata poza daca era una mai acceptabila mergea, ultima varianta ar fi schimbarea id`ului care nu vreau asta. deci de 2 saptamani ma chinui, nu stiu ce sa mai fac, am curata si cache din browser nimic!