Din mai multe motive.
1. Apar întrebări multe într-un timp scurt și nu le poate vedea lumea pe toate.
2.Nu toti useri au conoștințe vaste, iar cei care le au por și simplu nu u văzut întrebarea.
3.Sunt ignorate.
Nu stim sa raspundem la anumite intrebari, iar pe unii nu ii intereseaza.
Eu am pus o intrebare la care am primit un singur raspuns care era dat la misto.
Uită-te la întrebarea care ai pus-o.
Unii pur si simplu nu le pasa.Altii nu stiu raspunsul.Si eu am patit asa cu unele intrebari.Dar am o intrebare care are 50 de raspunsuri.
1. Ai primit la toate
2. Uita-te si tu la intrebarile tale: Ce inaltime are x? cum invata y? Ce ne pasa noua si de unde dracu ai vrea sa stim?
3. Tu ai o obsesie pentru sex si ai doar 12 ani.
Asa si eu si stra-strabunicu si alte 60000 de persoane ne folosim de acest site, dar folosim conturi diferite.
Nu, pentru ca esti doar o fetita de 12 ani care ajunge la pubertate si nu stie ce sa mai faca sa capete atentie. Si da, intrebarile tale sunt stupide.
Intrebarile indecente sunt sterse din cate am vazut. intreaba-ti prietenii in private
Fiindca nu suntem experti in toate domeniile. Poate subiectul intrebarilor tale nu s-au aflat printre preferintele altora. Asta e.
Si eu patesc asta. Daca vezi ca nu ai primit raspuns pune alta intrebare asemanatoare cu prima si/sau schimba categoria! Bafta!