| GiuliaTamas a întrebat:

De ce oamenii nu cred intr-o prietenie dintr-o fata si un baiat?

18 răspunsuri:
| Jigsaw a răspuns:

Adica? la ce te referi? :S

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca se ajunge ori la sex, ori la dragoste.intre un baiat si o fata relatia ramane greu la stadiul de simpla prietenie. dar daca se intampla, e intr-adevar o prietenie adevarata.

| Petronela a răspuns:

Pt ca majoritatea oamenilor din ziua de azi se gandesc la o presupusa relatie dintre o fata si un baiat decat sa se gandeasca la o prietenie dintre 2 persoane de sex opus. Fundita?

| J0hn a răspuns:

Probabil ca nu se potrivesc.

| CM7YRE a răspuns:

Cine-a spus ca oamenii nu cred asta? Eu cred asta, cred ca te refri la faptul de prietenie, fara sa se lege ceva intre cei doi, eu cred in astawinking

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pentru că se consideră că prietenia dintre cei doi va deveni cu timpul mai mult decât o simplă prietenie. Mai devreme sau mai târziu unul dintre ei se va îndrăgosti de celălalt. Aşa se spune, acum cine ştie sunt şi excepţii.

| hehehe a răspuns:

Pentru ca toti avem in cap conceptul de "Plus si minus se atrag".
Gen. li se pare normal ca, atunci cand vad o fata si un baiat pe strada, sa spuna ca sunt impreuna :p. Asa suntem obisnuiti. In cele mai multe cazuri, intr'un sfarsit, din aceasta prietenie se iese cu o relatie. Asa se intampla de obicei, iar noi nu luam in considerare faptul ca exista si exceptii. Ne'am obisnuit cu ideea ca intre o fata si un baiat nu exista decat o relatie mai mult decat de prietenie big grin.

Emmy.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca generalizezi prea mult, sunt si oameni care cred. Si eu, in tinerete, am avut multe fete prietene(in intelesul propriu al cuvantului si nu iubite) si nu a fost nici o problema. Si eu cred ca poate exista o prietenie platonica intre sexe. Numai bine!

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Pentru ca de multe ori se ajunge la dragoste happy
am avut un amic timp de foarte mult timp, dupa am fost impreuna sa vedem cum ar fi si... ne-am certat si s`a dus tot, prietenie, relatie happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Majoritatea oamenilor nu cred intr-o astfel de prietenie pentru ca ei zic ca dupa o perioada aceasta prietenie de transforma in dragoste sau chiar intr-o simpla atractie, care le strica definitiv prietenie la un moment dat.Intradevar cateodata se intampla asa...
Ori baiatul se indragosteste de fata... ori fata de baiat... ori amandoi.
Dar eu sunt de parere ca poate exista si o astfel de prietenie fara sa implice si alte sentimentebig grinCa cei doi sa fie pur si simplu amici foarte buni si nimic mai multbig grin
Eu am foarte multi prieteni baieti cu care ma inteleg bine, cu care ies si atata totbig grin

| Teo_6515 a răspuns:

Pentru ca inevitabil, la un moment dat, unul dintre ei [de obicei baiatul] se va simti atras de celalalt si va dori sa treaca la nivelul urmator.

| Aiwendil a răspuns:

Pentru ca multi oameni cred despre o fata si un baiat care sunt prieteni ca sunt de fapt iubiti.Nu cred in acesta pentru ca ei cred ca e imposibil ca fata sa nu se indragosteasca de baiat sau invers.Eu cred ca e posibil asa ceva. O prietenie intre cei doi.Pa!

| Biaa a răspuns:

Unii cred ca atunci daca o fata si un baiat se inteleg foarte bine, ar trebui sa fie impreuna. Parerea mea este aceea ca poate exista doar o relatie de prietenie intre doua persoane de sex opus. Eu am mai multi prieteni. baieti cu care nu as intretine relatii de orice fel in afara celei de prietenie. happy Deci. eu cred. tongue

| cretzufinish a răspuns:

Pt ca se junge sa se iubeasca sau chiar la sex. Eu nu sunt de acord in cazul prieteniei iubitului meu cu o colega de a lui, de exemplu. Nu crezi ca e foarte normal sa nu fiu de acord? Cum ar fi sa se intalneasca, pe la un suc, sa vorbeasca despre relatiile fiecaruia?big grin Prietenie fara interese si mai ales fara obligatii (adica sa nu fie deja cu cineva) e in regula. Sper ca ai inteles. Papa

| Aiicha a răspuns:

Nu cred pentru ca la un moment dat unul dintre ei vor dori mai mult de la celalaltwinking

| Bacemi a răspuns:

In primul rand multi nu cred ca un baiat si o fata pot fi sinceri cu adevarat unul cu celalat.
In al doilea rand ei cred ca orice prietenie de acest gen ajunge la o relatie de iubire
In al treilea rand ei cred ca daca ai ajuns la o iubire si nu merge relatia nu mai poti fi prieten cu acea persoana.

Eu unul am avut si inca am foarte multe prietene, unele relatii au mers si mai departe de simpla prietenie. Niciodata nu am regretat ca am dus o relatie mai sus de prietenie. Si nici nu voi regreta vreodata. E o prostie sa regreti. Si chiar daca s-ar intampla asa as ucide oricand o prietenie pentru cateva clipe de iubire.

| GiuliaTamas explică:

Nu va pot da la nici unul fundita pentru ca tot ce ziceti voi mi s-a intamplat si mie big grin

| ĐǿŁŁY a răspuns:

Nu stiu sigur, dar cred ca te referi la o relatie dintre o fata si un baiat?
Oricum ar fi o prietenie, relatie...
Poate cred ei ca acesta prietenie nu-si are rostul, sau ca nu au nimic in comun. Dar daca fata si baiatul cred :d cred ca sunt potriviti sa fie prieteni atunci ceilalti n-au de ce sa-si dea cu parerea.Nu e viata lor. Oricum ar fi daca aceasta prietenie e adevarata atunci nu se va putea dezlega doar din pricina a ce cred sau nu oamenii. Pupici!happy