A inceput frumos�cu o noua speranta si putere de a trece peste tot cu ideea ca ne iubim�.Dar pana la urma ne-am dat seama ca nun e potrivim�sau am stiut asta de la inceput si nu am vrut sa acceptam si am crezut in imposibilul de a face ceva ce nu are drum comun sa mearga pe aceeasi ruta? Acum e prea tardiv san e mai intrebam.Acum dor prea multe ca san e mai punem intrebari�
La inceput eram doi copii.dar timpul ne-a schimbat si nu in bine�pacat de toate clipele ce le avem.momente nepretuite ce nu le vom sterge.si din care in noptile reci ne vom cauta unul pe celalalt�si ne va durea�perna goala de LG noi nu ne va sopti niciodata �Te iubesc�.si nu ne va mai incalzi sufletul �totul curge pe LG mine acum fara sa iau parte la viata�totul e sters si parca desprins din alta realitate in care cred ca am ajuns din greseala�As vrea sa ma intorc inapoi in realitatea mea sis a te gasesc cu acelasi zambet innocent si cu aceleasi brate in care ma pierdeam si ma simteam protejata de orice rau al lumii.dar pe cine mint acum? Asta e realitatea in care traiesc si nimeni si se pare ca nimic nu poate sa mai aduca nimic acum inapoi�sa regret timpul pierdut? Niciodata! Sa regret ca te iubesc inca si ca ma doare fiecare pas facut fara tine? NU AS PUTEA�nu as putea pentru ca as regreta o parte din viata mea.SI nu am cum sa `mi regret viata�
De ce nu lupti? E sg intrebare care ma macina si imi frange simturile si incerc sa ma intreb�mai mintit de la inceput? Sau estila rascruce de drumuri si nu stii ce sa faci? M`ai facut sa cred in tine ca in miracole�M`ai facut sac red in puterea de a salva tot si a merge mai departe�m`ai facut sac red in iluzii ce nu aveai niciodata de gand sa le faci�M`ai facut sac red in vorbe goale.Si nu ma doare faptul ca nu faci nimic�poate ma asteptam.MA doare increderea ruinata ce am avut`o in tine�asta ma doare�.si nu stii cat de greu e sa respiri printer lacrimi�Lumea rade in jurul tau si tu afisezi un zambet atat de prefacut incat si un copil ti-ar zice.�Du`tea casa ca nu ai ce face aici�
Adu`ti aminte de plimbarea noastra cand am vazut acei miri frumosi.Plutea dragostea in jurul nostrum�sau asa o vedeam eu ca eram invaluita in iubirea pentru tine�.M`am uitat la acea mireasa si m`am vazut pe mine LG tine�.ce pacat ca am vazut atat de fals�a fost un vis care mi-a Aparut in fata ochilor�dar mai bine nu`mi aparea�se zice ca visele povestite nu ajung sa se indeplineasca niciodata�ASha si este.Visul meu s`a naruit�si sperantele pentru noi�si iluziile impreuna�.Si viata �.SI eu pe LG toate�
Te iubesc! dar ce stii tu? estiprea comod sa faci ceva�.Dk as putea sa gandesc eu pentru tine sau sa iti deschid eu mintea�ai fi fericit si poate ai stii ce sa faci,�Nu uita ca mi`e destul de greu sa gandesc pentru mine�Gandeste`te cat de greu mi`e pentru amandoi�
Te iubesc si nimeni si nimic nu va schimba asta�.Cuvinte si vorbe ce se vor pierde�. amintiri ce iti vor ramane de la mine�o verigheta�un medallion�iti vor aminti de cat de mult am crezut in tine�de cat de mult am crezut ca vei face ceva�de taria cu care am sperat ca vei lupta si ma vei determina sa raman langa tine�. Poate ele te vor trezi din lumea ta�si te vor adduce inapoi LG mine �inainte sa fie prea tarziu�.Dar ramane de vazut dk vrei�
La bine si la rau voi fi LG tine�.Voi fi persoana pe care o vei putea suna oricand si care mereu iti va zambi cand vei avea nevoie si iti va oferi o imbratisare�.dar nu`mi cere ce nu pot�nu`mi cere sa lupt singura�.
Va spun la toti indragostitii�luptati�dar nu spuneti doar vorbe in vant�Fapte�nu lasati sa fie prea tarziu sa va dati seama de ceva�comunicati�iubiti�sa nu ajungeti sa regretati���
Inca te iubesc Adi�.de ce? Pt ca inca cred in tine�.si poate mereu voi astepta un zambet�o floare�sau pe tine�
nicoletta_8589 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: