Hei
Si mie mi s-a intamplat si cred ca sunt pagini care "primesc" automat like-ul tau in caz ca le-ai vizitat.Alta explicatie nu am si nici eu nu am dat like acelor pagini.Iti ramane sa dai unlike si gata.Cel mai bine e sa intri in fiecare zi pe profilul tau la activity log si sa verifici daca nu cumva au mai aparut pagini carora "tu le-ai dat like".Paa
Era o pagina cu un om care canta manele M-am exprimat frumos. Nu sunt adepta muzicii asteia. Nu am vizitat pagina aia in viata mea . Multumesc pentru raspuns, am intrat la toate aplicatiile pe care ''le foloseam'' si le sterg pentru a nu mai putea sa posteze in locul meu si toate cele. E posibil sa fi fost si de la ele.
Buna! Ori este vreo defectiune, ori o incurcare de conturi sau poate ti-a distribuit cineva acea pagina... Daca niciuna din variante nu e corecta, poate ca ai dat like dar nu iti mai aduci aminte
Nu mi-a distribuit nimeni. Incurcare de conturi ce ar insemna? Eu nu am fost acasa, si imi aparea ca acum o ora am apreciat o pagina.
Deci cred ca e o simpla defectiune, se mai intampla