Sunt de acord cu tine cu toate ca am 16 ani.
Nu trebuie sa radem de intrebarile altora, oricat de stupid ar suna.De aia suntem t. pu!
Deci tu ai 11 ani nu?
Bun, cand o sa fi mai mare o sa iti dai seama ca si tu ai pus o intrebare la fel de stupida ca si Gabitza_cool.
Adică vrei să spui ca există sirene? Wow... ăsta e adevărul de care o să fim uimiţi? Este unul la doi pasi mai încolo care vrea să se sinucidă şi poate chiar are nevoie de ajutor şi noi sa stam să ne gândim la sirene? Poi suntem Toţi pentru unu dar asta nu înseamna că dacă unu ne întreabă de unde poate comanda heroina noi o să'i spunem:"Da dragă, hai să'ţi dau un link... dacă vrei vorbesc cu nişte prieteni să'ţi facă rost"
De acord cu tine, nu trebuie sa radem de unele intrebari care par a fi imposibil de raspuns...sau ceva de genu..., noi suntem aici sa ajutam si sa fim ajutati! TPU
Sunt de acord cu tine Catalina. Ceilalti sunt pusi pe facut misto.
Cata ia asculta aici; daca presupunem ca Gabitza are intr-adevar 5 ani si in loc de existenta sirenelor sa fi intrebat de existenta lui mos craciun, ea fiind la o varsta la care si PARINTI O MINT ca exista si poate avea o importanta considerabila in viata ei (in crestere)acest mos tu ce raspuns ia-i oferii ca nu exista (riscand o dezamagire)sau sa spui o minciuna (care nu se doreste a fi prezenta pe acest site)? cat despre varsta cred ca fiecare ar trebui sa spuna si varsta odata cu intrebarea nu crezi?, ne poate ajuta pe toti ceilalti care ii vor da un raspuns pe masura varstei ei(ca sa inteleaga adevarul fara prea multe socuri)si iti garantez ca daca o persoana pune o astfel de intrebare si specifica si varsta (ex:5 ani)nu cred ca va mai rade nimeni pentru ca nu mai are de ce dar daca se presupune ca persoana respectiva este adolescent sau mai mare si intreaba de existenta mosului atunci este oarecum hilar nu crezi? Cat despre sirene NU nu cred ca exista si asta din cauza diferentelor mari anatomice dintre oameni si pesti