Buna,
Pai iti spun eu de ce
Site-ul asta e plin de copii, nu zic ca sa nu intre pe TPU sau sa nu isi faca cont ca pana la urma TPU nu are varsta, dar sa nu mai posteze atatea intrebari stupide!
Chiar ieri si azi am vazut 2 intrebari stupide de acelasi user cica daca pun intr-un borcan un fund mare iese un picior de iepure?
Deci chiar au innebunit iti dai seama ca dupa intrebare cred ca are 10 ani.
Chiar nu au cu ce sa isi ocupe timpul.
Jumbo...din al tau nu am invatat nimic din restul probabil... voiam o parere
Gandeste te cat de utila este intrebarea ta si cate ai de invatat din raspunsurile noastre!
Acum, nu toti oamenii sunt destepti. Din acest lucru rezulta ca nu toti oameni se confrunta cu probleme serioase. Asta insemnand ca (repetitie intentionata) ca nu toti oamenii stiu sa si rezolve problemele cu cap. Acestea fiind spuse, oamenii nu prea destepti nu pun niciodata intrebari destepte.
Intrebarea te reprezista sau ma rog, ceva de genu...asa ca nu e de mirare ca se trezesc destepti cu intrebari inutile
Pentru ca nu au ce face ce sa le ceri sunt unele intrebari chiar penibile la care nu sti ce sa raspunzi binee si eu am avut de exempli"cine scrie primul primeste funda" da e partea a2a macar eu am vrut sa dau un cadou
Pentru ca persoanele se plictisesc si uneori plictiseala te face sa nu mai gandesti limpede ( si eu ma mai plictisesc, da' nu e cazul meu )
Nu au alt ceva de facut.Scriu orice intrebare le trece prin minte chiar daca e stupida