anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt atat de multe intrebari inutile pe acest site? De ce le publica persoanele care realizeaza ca sunt inutile?

Răspuns Câştigător
| Isabelamaria21 a răspuns:

Buna,

Pai iti spun eu de ce

Site-ul asta e plin de copii, nu zic ca sa nu intre pe TPU sau sa nu isi faca cont ca pana la urma TPU nu are varsta, dar sa nu mai posteze atatea intrebari stupide!
Chiar ieri si azi am vazut 2 intrebari stupide de acelasi user cica daca pun intr-un borcan un fund mare iese un picior de iepure?
Deci chiar au innebunit iti dai seama ca dupa intrebare cred ca are 10 ani.

Chiar nu au cu ce sa isi ocupe timpul.

12 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...de plictiseala...
si mai sunt si prosti care nu isi dau seama...

| whatevernvm a răspuns:

Jumbo...din al tau nu am invatat nimichappy din restul oh go on probabil... voiam o parerehappy

| AndreeA_4571 a răspuns:

Le publica pentru a se baga si ei in seama.

| Shinen a răspuns:

Buna!
Propabil ca incearca sa isi bata joc de noi...

| Drolja a răspuns:

Gandeste te cat de utila este intrebarea ta si cate ai de invatat din raspunsurile noastre!
Acum, nu toti oamenii sunt destepti. Din acest lucru rezulta ca nu toti oameni se confrunta cu probleme serioase. Asta insemnand ca (repetitie intentionata) ca nu toti oamenii stiu sa si rezolve problemele cu cap. Acestea fiind spuse, oamenii nu prea destepti nu pun niciodata intrebari destepte.

| măcheamăăăî a răspuns:

Pentru ca nu au ce face.batting eyelashes

| Fiuryan a răspuns:

Pentru ca site-ul e plin de copii sub 12 ani.

| 4b a răspuns:

Intrebarea te reprezista sau ma rog, ceva de genu...asa ca nu e de mirare ca se trezesc destepti cu intrebari inutilewinking

| Allecsandraa a răspuns:

Pentru ca nu au ce facelaughing ce sa le ceri sunt unele intrebari chiar penibile la care nu sti ce sa raspunzilaughing binee si eu am avut de exempli"cine scrie primul primeste funda" da e partea a2a macar eu am vrut sa dau un cadoulaughing

| ski a răspuns:

Pentru ca persoanele se plictisesc si uneori plictiseala te face sa nu mai gandesti limpede laughing ( si eu ma mai plictisesc, da' nu e cazul meu big grin)

| roxanikdulcyk98 a răspuns:

Nu au alt ceva de facut.Scriu orice intrebare le trece prin minte chiar daca e stupida

| claudia_9086 a răspuns:

Ca sa intrebi tu