Prietenii nu exista!
eu prefer sa stau singura de cat sa stau cu ce'i care ma vor trada si intr'o zi ma vor barfi
eu sunt o fire vorbareata ...intreaba'l pe bro
dar sincer la scoala prefer sa stau singura pentru ca stiu cat de rele sunt fetele
vrei sa fi prietena mea?
Incearca sa te intelegi cu toti colegii Comunica mai mult cu ei.Nu astepta sa vina ei sa te bage in seama
Nu mai fi retrasa.
Pentru a te integra intr-un colectiv trebuie sa respecti niste reguli ce tin de colectivitatea din care faci si tu parte. Trebuie sarespecti pe ceilalti din jur, sa nu îi ignori, sa nu te crezi superioare celorlalti, sa colaborezi si astfel sa-ti etalezi modul tau de a fi. În felul acesta ceilalti don jur te vor respecta si numarul prietenilor va foarte mare.
Am inteles ca esti din Canada nu?
Acolo e putin mai greu sa iti crezii prieteni deoarece nu ai chiar accentul lor, si faptul ca esti dintr-o tara straina ii face pe colegii tai sa te ingnore
Incearca sa raspunzi corect la ore, sa ai note mari, iar daca cineva iti cere ajutorul nu ezita sa-l ajuti.
Si nu uita, intr-o relatie(de prietenie) e importanta comnunicarea
Incearca sa te faci prietena cu celmai dragut baiat sa vezi cum vor toate sa-ti fie prietene!
Poi...de obicei unele "prietenele " stau cu tine din anumite interese.nu stiu ...eu am prietene dar totusi nu le spun orice iti dau un sfat. fa-ti un prieten dar amic.baietii sunt mai de treaba si poti sa afli si secrete de ale lor.eu una asa fac sunt mai apropiata de baieti dar doar ca amici ai grija ce faci.:*
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: