Te rog, nu baga toti jucatorii de Metin in aceeasi oala. E drept, majoritatea celor care joaca sunt agramati, ba chiar prosti de-a dreptul, dar asta nu inseamna ca toti jucatorii de Metin sunt asa.
Multumesc de intelegere. Seara faina.
Cum spui tu, creţule.
Asta sa fie motivul? Nu cred. Sunt jocuri mai bune decat acesta care nu au cerinte exagerate.
Serios? cum ar fi?
Cum ar fi GTA 3, VC, SA chiar si 4.
Nu cer cine stie ce cerinte de sistem ca Cal of duty Ghost sau Watch dogs.
Asa si? ce treaba are Gta cu metin?
Am dat niste exemple de jocuri care n-au cerinte exagerate
Si de ce n-ai spus alte mmo-uri daca tot compari cerintele?
Nici wot sau lol nu au cerinte chiar asa de mari. Si lol-ul este un joc mai stimulativ si mult mai apreciat in plus are premii frumoase in bani la digerite turnee chiar si in Romania. Eu as sustine promovarea acestui joc.
Cine sufera? Si nu am zis ca era mai bine daca romanii jucau un joc din 2014 ci un joc care este in varfurile topurilor. Si de ce esti dezolat de felul cum scriu? Da mai am cateva greselii de ortografie deoarece scriu in graba si de pe tableta, dar nu conteaza asta. Si nu m-am legat de comunitatea jucatorilor de metin, nu am zis ca sunt anagramati chiar daca e adevarat, sar asta se datoreaza faptului ca majoritatea sunt copii de 8-12 ani.
Seara buna si tie!
A fi tara cu cei mai multi jcuatori de Metin e un record negativ? Daca jucau nu stiu ce joc aparut in 2014 crezi ca era altceva? Crezi ca erau mai destepti, crezi ca nu mai sufereau? Totul ar fi fost la fel. Nu vad de ce te ingrijoreaza ce jocuri joaca romanii, mai bine te-ar ingrijora situtia de **** prin care trecem toti.
P.S. Sunt dezolat cand vad cum scrii. E grav cand acestea remarca vine tocmai de la unu' care joaca Metin.
Nu-i neapar pc-ul devina.
Prima data cand un copil de 7-8-9 ani da de metin este prins acolo si pana la urma devine o obsesie si sunt invatati cu metinul dupa 2-3 ani de joc, stiu sa-si faca iteme stiu cat rezista si din astea dar la un joc mai nou cum ar fi Call Of Duty.
Cineva care e obsedat de metin va alege metinul pe un pc slabut decat WATCH DOGS sau GTA 5 pe PS3.
La fel in in cazut jocurilor : Counter-Strike, WoW, 4Story si tot asa...
Ei nu stiu sa joace alt ceva decat metin pentru ca la alte jocuri sar plictisi repede ar iesi imediat ce ar muri sau la o faza mai lenta.
Pai adevarat ca alta tara nu joaca la fel de mult jocul asta ca noi, dar in altele, exista alte jocuri care sunt ca, metin' pentru noi.
Imi fine, te-ai prins ce am vrut sa zic.
Mulți joacă de plictiseală, lipsă de ocupație; alții se refugiază acolo, gen uită de probleme, alții intră să-și facă prieteni, sau să facă "caternincă" să-și satisfacă umorul. Nu toți joacă doar pentru jocul în sine, ci pentru oamenii de-acolo, cred eu.
Mă refer strict la metin.