Pentru că nu s-au pregătit suficient de mult. Nu au încredere în ei.
Şi eu când am dat examenul de admitere am fost puţin stresată, dar doar atât. Şi ce dacă au pus camere? Foarte bine. Aşa eliminăm mulţi proşti.
Cred că e cel mai bun lucru care putea fi făcut la un examen. Şi mulţi o să mă înjure, dar dacă au învăţat, ce stres au?
Gândeşte-te că atunci când erai în situaţia lor erai poate chiar la fel. Deci nu ai ce şi cui să reproşezi. E ceva important pentru ei, şi a fost ceva important şi la rândul nostru.
Fiecare considera ca problemele lui sunt de importanta majora, indiferent daca tie sau mie ni se par exagerari.
Ba da, unii chiar exagereaza si chiar mai pun si intrebari tampite despre el.
Tocmai pentru faptul ca te "irita" disperarea altora, denota faptul ca ai fost si tu la randul tau. asa te exprimi de parca au trecut ani si ani de cand ai dat acel examen si acum esti inganfata ca altii trec prin niste emotii care sunt naturale si care trebuiesc tolerata si suportate ca atare. ce treaba ai tu cu sentimenele altora, sau voi ceilalti care tot judecati si va simtiti "eori" ca ati trecut de examenele de evaluare? ati facut abia un hop tzop si acum va credeti laureati in psihologia infantila. mai degraba sunteti patetici si v-ar mai lipsi doar premiul pentru asta. tineti'o tot asa intelijentilor
Păi ...anul acesta s-au pus camere. Nu au putut,, mișca,,. Tu in ce circumstanțe ai dat evaluarea?
Pai si eu am trecut iar examenul asta e cel mai tampit examne din genereala adica :
-pentru uni e ceva bun ca sunt isteti si le ridica media
-iar pentru alti e grav ca e examnenul care le hotaraste soarta pentru ca poate sa le traga media in jos si nu mai ajung la liceul dorit ( iar bacul e un alt examen tampit )
Si daca au pus camere, ce? asa mai scapa lumea de prosti.Sincer iti zic, nu mi se pare normal ca un elev sa fie in clasa a 9 a la liceu cu media 3, 43 ala nu are cunostinte nici cat un copil de gradinita.
Daca ramanea examenul de capacitate atunci era mare jale, nu asta...Mie mi se pare absolut normal ca sa puna camere in salile de clasa unde se tin examenele astea si bac-ul.Eu peste doi ani o sa am bac-ul si nu mi-ar conveni ca eu care am invatat cat de cat in 4 ani de liceu sa am media 8 iar unul care nu a invatat deloc sa ia bacul cu 9 s-a copiat pe rupte in anii trecuti. De exemplu la mine in oras la un liceu nu s-au pus camere si au avut probabilitate 98%. deci...
Caood întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: