Normal nu e nevoie sa fie nimeni mai presus decat altii. Fiecare la randul sau a fost candva incepator, deci ar trebui sa fie intelegatori Dar stii cum e, majoritatea oamenilor, cand ajung "sus", uita de unde au plecat In acest caz, nu trebuie bagati in seama >
Este si firesc sa existe incepatori si avansati in IT.Aroganta unora, daca exista, nu trebuie luata in seama. Ea tine de educatia lor deficitara. Mira
Nu e vorba despre faptul ca "am ajuns sus".si "am uitat de unde am plecat" (cu ce te schimba pe tine, ca om, pozitia pe care o ocupi in clasamentul TPU?)
da, toti am fost incepatori, insa cred ca ai gresit cu intrebarea "v'a fost dor de mine". utilizatorii nu te cunosc, nimeni nu vrea sa fie mai presus insa intrebarea a fost deplasata si presupun ca ai primit raspunsuri pe masura.
Asa e, ai dreptate, dar peste tot in lume sunt si''egoisti'' printre cei admirabili, care sunt dispusi sa accepte si un incepator, nu baga in seama''egoismul''unor persoane, mai bine nu ii observi si nu le dai importanta, sunt membri minunati, simpatici, de treaba aici, nu numai''egoisti''.
Sigur ca nu! Si ce daca respectivul este de mult pe situl respectiv si celalalt nu! Asta nu inseamna ca cel care e de mult pe situl respectiv, sa se dea mare! Nu e normal si nici frumos.
rico123 întreabă: