| GPA a întrebat:

De ce suntem pusi in aceeași oală? De ce trebuie sa fim cu toții pedepsiți?
De ce trebuie să suferi din cauza unui prost și cum i-ai putea întoarce roata?

Chiar nu putem trăi în pace și să fim uniți, fara sa ne jignim, rupem gâturile și multe alte bazaconii? Atat de seacă a ajuns omenirea? 80% din populația lumii suferă de "deficit mintal" adică prostie, iar restul sunt cu capul pe umeri.

M-am săturat să privesc atâtea cazuri de prostie, România nu are viitor. Este o țară mizerabilă, la fel și oamenii, marea majoritate. Daca secolul 21 este un dezastru, 22 va fi sfârșitul...
Nu este de mirare că "plânge" această țară după atenție, și-a atins scopul.
Nu există respect, nu există formalități in primul rând, de bun simt nici nu zic, disciplină, educație...
Cum ne așternem așa dormim!

33 răspunsuri:
| leapșa a răspuns (pentru InstructorulTauDeFitness):

Nu neaparat ca am citit pe un site, dar am vazut si poze de pe acolo, poze in care politistii numai treaba nu faceau si-n plus nu s-a vazut sange.
De asemenea, daca te uiti la interviurile atacului din Las Vegas, observi ca doua femei si-au uitat replicile si se incurca in cuvinte, una din ele chiar razand la un moment dat.
Stiu asa ce se intampla pe acolo, iar posturile lor de stiri sunt cancer. Daca ma crezi bine, daca nu, nu.

| GeorgianaDiaconu a răspuns (pentru InstructorulTauDeFitness):

Ai dreptate!

| InstructorulTauDeFitness a răspuns (pentru leapșa):

Ai fost tu acolo si ai vazut ce s-a intamplat? Au fost prietenii tai acolo si ti-au povestit ce s-a intamplat? Deocamdata si tu iti iei informatiile tot de pe net deci nu poti spune cu certitudine ca stii adevarul.