Din prostie,fii sigur.
Tu cand faci un bine,ii ceri celuilalt sa-ti spuna multumesc?
Ei bine,aici,il cer,iti impun sa le dai funda,multumesc-ul virtual,uitand ca se afla pe site din liber consimtamant,pentru a ajuta si a fi ajutati.
Scopul este la fel de absurd,mai multe funde presupun un loc mai bun in clasamentul site-ului.
Stii,prostul nu e prost destul daca nu e si fudul,asa ca,o cer din prostie,ca sa se impauneze cu ea... fara sa realizeze ca o funda,o suta de funde,o mie de funde,nu-i vor face nici mai buni, nici mai frumosi, nici mai inteligenti!
Bună!
Păi are și funda rolul ei. Atunci când primești una simți că ai putut și tu să fi util/ă. Bine, mai sunt și punctele.blablabla
Dar cerșitul ei mi se pare o mare prostie . Cei care fac asta doar nu se feresc să arate că de fapt ajutorul pe care îl dau nu este important pentru ei și le pasă doar de funde.
Și oricum, cine vrea să dea, va da...și nu celui ce o cere. O va da cui consideră că merită.
O zi bună!
Greece12,lumea de pe aici nu vor sa faca un bine,ci sa primeasca funde,de aceea se injosesc si nu le pasa daca au dat un raspuns bun sau nu daca primesc o funda. Fundele sunt foarte importante, dar totusi ar trebui ca lumea sa le castige pe merit, nu mintind sau inseland.Aici e ca in viata.Asta e realitatea cruda.
Draga mea,te inseli,cel putin in privinta mea.
Eu pe TPU intru sa ajut si fundele nu ma intereseaza.
Cauta in raspunsurile mele,nu am cerut funda niciodata si nici n-o s-o fac, pentru simplul motiv ca multumirea si satisfactia sa fi ajutat pe cineva imi sunt prea de ajuns, asta e marele meu castig aici pe site!
Iar viata reala e cu totul altceva!
Draga mea,ma refeream si la faptul ca unii oameni,nu am zis neaparat de tine, chiar daca nu cer funda tot nu le pasa daca e corect raspunsul sau nu, important pentru ei sa aiba funde.Crede-ma,lumea e mult mai rea decat ti se pare tie.
Ma bucur ca gandesti asa, iti va folosi mult in viitor.
In rest, nu avem nici un punct comun.
Sincera sa fiu nici eu nu stiu de ce unii cer funda. Eu am doar o funda si sunt multumita. In schimb cei care cer funda mi se par oameni trisori.
Pentru ca funda iti da puncte in plus (100 mi se pare)
Plus ca cei ce vor sa avanseze in grad au nevoie de multe funde!
FUNDA?
Multumesc pentru raspunsuri, as da la toata lumea funda problema e ca nu prea stiu cum se face! Oricum eu credeam ca primesti un credit sau "bani" virtuali macar un tricou nou! Dar daca asa stau lucrurile, o sa votez raspunsul meu ca fiind cel mai bun! Glumeam, sau se poate?