| katy19bv a întrebat:

De ce toata lumea vrea fundita?

Răspuns Câştigător
| Buggz a răspuns:

Chiar nu stiu de ce vrea lumea fundita. Eu nu vreau niciodata fundita daca raspund raspund ca vreau nu pentru fundita... Imi dai o fundita acum? happy

10 răspunsuri:
| QuadruplePersonality a răspuns:

Pentru ca sunt aici pentru puncte, nu pentru ca vor sa ajute.
Pentru ca, dupa ei, lumea se uita la puncte si zice: "waw, e cool". Nu se gandesc ca conteaza si ce raspuns dai.
Cei mai multi care au fundite, chiar dau raspunsuri bune, iar ce'i care le cersesc, si dau raspunsuri nu chiar folositoare au mult mai putine.

Sau poate se iau la intrecere cu cineva... si d'aia vor big grin

Numa' bine happy

| carminaburana43 a răspuns:

E treaba fiecaruia daca vrea fundita, pe ale mele oricum nu le vede nimeni dintre cei pe care-i cunosc deci nu asta ma motiveaza.Ma motiveaza daca am reusit ca prin raspunsul meu sa fiu de ajutor cuiva sau sa demostrez mie insumi ca imi mai functioneaza materia cenusie chiar daca nu mai am 20 de ani si chiar de nu sunt decana la o facultate si am terminat numai liceul.

| тøхх a răspuns:

Eu nu vreau să mă fac nimic, pe site-ul ăsta.
Dar nu ştiu îmi place să văd multe fundiţe pe profilul meu. :d
Şi câteodată îmi place să ajut oameni.
Dar desigur voi pun pariu că nu mă credeţi. oh go on

| daηă a răspuns:

Fundita inseamna cel mai bun raspuns iar cei care au fundite se dau mari ca e au laughing

| aиdяaaa●• a răspuns:

Pentru a avea cat mai multe fundite si a acumula multe punctebig grin

| Sh4Dow a răspuns:

Sa se faca admini sau ceva de genu big grin.

| MiniieKidda a răspuns:

Ce noob : | e Buggykrogger face ca el raspunde asa ca vrea nu pentru funda si la scafrsit zice acum ii dai o fundita =]]]]
Oameni dinastia sa tot aiba lumea asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa si-o bage-n Qr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este normal? Ca sa castige nu stiu ce! Am auzit ca pe acest site, cine primeste mai multe fundite decat obisnuit, va castiga ceva!

| IULYAN_8851 a răspuns:

Asta m-am intrebat si eu de ce toti cer fundita? La ce te ajuta?

Întrebări similare