Nu cred ca e adevarat. Cred ca doar tindem sa ne exageram suferinta si sa minimalizam fericirea.
Poate ca nu stim ce e fericirea, poate ca ce consideram noi frumos este frumos doar pentru noi, poate ca frumosul considerat de noi poate e urat. Vreau sa spun ca daca a avea energie, bani, o serie de calatorii, experiente placute in tabara, prieteni multi consideram a fi un lucru frumos meritam sa treaca repede. Ceva frumos este sa-ti vezi toata familia reunita, fericita, sanatoasa, este sa te bucuri si sa se bucure si sufletul nu numai stomacul, picioarele, gura etc.
Da.sunt de acord cu tine ca tot ce este frumos se termina repede si ca fericirea dureaza putin!
dar gandeste-te. daca mereu am fi ¨fericiti¨ si totul ar fi prea frumos... nu ar mai fi... astfel nu am mai face diferenta intre fericire si suparare sau frumos si urat...
nu am mai avea momentele de ¨extaz¨. pe care le avem atunci cand suntem cu adevarat fericiti... si astfel am ajunge sa traim o monotonie continua.
parerea mea
Din cauza lui Murphy, e legea lui:
"Ceva daca este frumos sau gustos, atunci ori este interzis, ori ingrasa, ori se termina repede! "
Pentru ca atunci cand suntem fericiti ni se pare ca timpul trece mai repede in schimb atunci cand suntem tristi orele nu se mai termina.
Pt a fi pretuit cat timp il mai ai... si ai sa iti dai seama dupa ce nu il mai ai
Presupun ca vorbesti aici de o relatie Stii cum e? Daca ar durat mai mult, probabil ca ai avea timp sa-ti dai seama ca nu e chiar foarte frumos. Dar pentru ca ceva se termina repede ramai doar cu gandul "cum ar fi fost" si o relatie care a ramas frumoasa doar pentru ca nu a apucat sa se strice.
Yurisa întreabă: