Deoarece este complicat... sa inteleaga rolul votarii.
Tot din acest mtiv nu merg nici la vot cand sunt alegerile.
Rezultatul se si vede.
Eu una votez si nu se intampla nimic... Adica apare bifa, dar ulterior nu apare si numarul in locul unde am bifat. Probabil ca am o problema eu cu computerul meu...
Bifarile apar la mine dar e important ca vizitatorii (si ma refer la cei ce stiu raspunsurile)sa voteze pentru ca cel ce a pus intrebarea sa stie ce raspuns sa aleaga...
Ba da, se mai voteaza, dar s-a schimbat sistemul de punctare, in bine zic eu, caci multi de dragul punctelor se votau singuri.Acum nu.
Ai dreptate.Eu insami recunosc faptul ca citesc multe raspunsuri pentru a ma informa sau a-mi cofirma opiniile.Neglijez insa sau uit sa votez.Pe viitor voi fi mai atenta. Mira
Se pot bifa raspunsurile altora la o intrebare, pusa de altii?
sau doar raspunsurile la intrebarea ta...
Nu stiu de ce nu o fac ceilalti iti pot spune doar de ce nu votez eu.In primul rand sunt multe intreba.ri stupide sau puerile la care nu ma uit niciodata, asadar nu cunosc nici raspunsurile(ar fi o pierdere de timp). In al doilea rand nu ma intereseaza niciun clasament asadar acumularea de puncte e nesemnificativa pentru mine.Singurul scop al participarii mele la discutiile de pe acest site e de a comunica, pur si simplu.Si e o bucurie adevarata cand descoperi printre cei ce participa la dicutii pe teme atat de diverse pe cineva dispus sa se implice cu seriozitate, fara emfaza si cu inteligenta. Daca e macar unul si tot isi justifica existenta acest site. Felicit inca odata pe cei ce au avut ideea...
Bubiko întreabă: