| BOOBZen a întrebat:

De ce toti cred ca copii se 11-13 ani le plac Justin Bieber, imi explica si mie cineva va rog? Eu am 11 ani si nu sunt nebuna dupa Justin Bieber, fiindca nu imi place deloc, sau aia Hannah Montana, in fine dar de aia le plac la aia mici, eu nu cred ca are talent la cantat
Funda pentru raspunsuri serioase, va rog fara gen:se da seama ca ai 11, sau altceva, imi dau si eu seama

Răspuns Câştigător
| Arcusor a răspuns:

In mare parte copii asculta justin bierbier si hanna montana.Nu e vina ta ca esti bagata in aceiasi oala cu totii puradeii cu mentalitate si purtare dificila.La fel e si cu mine ma deranjeaza cand aud oameni pe strada ma refer la batrani care spun ca generatia tanara au uitat cei aia iris, guns and roses, scorpyons sau altele.Nu frate eu nu am uitat care sunt batrani dar de aur.Ia si nu baga in seama tot prostul.App daca vreo o piese care te unge la suflet ia de aici http://www.youtube.com/watch?v=rdMYA_DSzNg

2 răspunsuri:
| 21ACCESS a răspuns:

Dupa cum vad...in mare parte fetele de 11-12 ani...toate sunt cu hannah montana sau justin bieber, nu stiu ce gasesc fain la personajele astea, da nah, fiecare cu a lui.winking bafta

| Orkroc a răspuns:

E o chestie de moment Hannaah Montana dupa cele mai multe voturi si sondaje e este preferata de majoritaea copiilor