| ThinkPinkBb a întrebat:

De ce toti imi zic "barza"? Adica in general baietii...recunosc ca am picioare lungi, dar ma enerveaza cand ma tachineaza cu chestia asta!sad

8 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Ai putintica rabdare, ca habar nu au cat vor aprecia niste picioare lungi peste foaaarte putin timp! In general manechinele, top-modelele, femeile frumoase in general sunt renumite si pentru picioare. Lungi, carevasazica e un avantaj.

| xt9000 a răspuns:

Nu ii ceva rau.toti colegi mei inclusiv eu avem porecle.pe unu il cheama misu,pe mine murai, pe unu purice, si altele

| EmyMartin94 a răspuns:

Stai linistita is frumoase picioarele lungi big grin is baiat si ii misto sa ai picioare drepte si lungi

| Alex_1540 a răspuns:

Deci iti zic asa pentru ca vad ca te enerveaza si le areti asta daca ai incerca sa ii ignori sau daca tiar spune nici macar sa nu te uiti la ei intr-o saptamana sau 2 s-ar putea sa nu iti mai spuna asa crede-mawinking nu am avut asa probleme dar eu le-as spune ca, daca eu ii respect sa ma respecte si ei pe mine. sper sa iti fie de folos incearca si o sa veziwinkinghappy

| IrOnHiDe a răspuns:

Pai e o porecla din glm.pentru cine stie de glm pentru cine nu ignora si zi la profa

| 凸florina凸 a răspuns:

Gaseste si tu niste defecte deale lor si incepe si tu sa-ti bati joc de ei. sau le spui : macar eu is inalta nu ca voi, macar eu nu miros transpiratia piticilorrolling on the floorrolling on the floor la mine sa stii ca a mers ca si eu is inalta si am niste picioaree ditamaaii laughing

| 30stm a răspuns:

Nu-ti mai face griji pentru asta oh go on sa le spui ca peste vreo cativa ani o sa devii fotomodel(fetele inalte cu picioare lungi si frumoase au sanse mari sa devina model).Deci...nu pune la suflet vorbele unui "piticot"tongue

| frumusika_2407 a răspuns:

Cea mai buna metoda este sa ii ignorii si sa ii lasi sa vorbeasca singuri.happy