Uite aici raspunsul: http://www.TPU.ro/......t-ori-la/.
Dar ca sa explic din nou...
Practic tu esti logata, adica daca o sa raspunzi la o intrebare o sa vezi ca o sa iti apara nick-ul la raspuns.
Si mie mi se mai intampla ca la fiecare refresh sa ma scoata de pe cont, dar cum am zis, practic raman logat desi nu apare in stanga meniul contului.
Nu si mie mi se intampla la fel ca tine ies oleaca de pe site intru iar si trebuie sa ma loghez habar n-am de ce dar nu ie din cauza ca folosesti opera caci eu folosesc mozilla si am aceeasi problema ca si tine
Cu siguranta nu este de la browser! Si eu folosesc opera si nu mi se intampla!
Nu. E pentru ca ai ip dinamic si nu accepti cookies. Pe internet fiecare calc are un cod unic numit ip. Al tau e dinamic adica se schimba si atunci serverul TPU nu iti recunoaste calculatorul. Apoi mai e si faptul ca nu ai cookies activat. Cookies sunt niste fisiere care tin minte toate parolele si setarile de la browser. Totusi nu cred ca e de la cookies pentru ca nici mie nu-mi merge. Cred ca ip ul dinamic e de vina
Nu e din cauza broser-ului. Multe persoane patesc la fel. E ceva de moment. Sunt unele zile in care apare problema aceasta si unele in care nu sunt probleme. Eu folosesc Firefox si tind sa cred ca e cel mai bun.
Nu ca si eu am avut opera si nu are nimic.Acum folosesc mozilla si e bun numai ca m-am obisnuit cu opera
Mie mi se intampla asa la Mozilla Acum cateva ore a inceput sa faca asa, ca pana azi a mers bine. Acum folosesc Internet Explorer cand intru pe TPU si vad ca deocamdata merge.
Da, probabil trebuie sa faci si niste setari la opera ca sa activeze optiunea accea, cel mai probabil setarile respective le gasesti la securitate!