Sa inteleg ca ti-a murit cineva drag...
Stai linistit...
Si mie mi-a murit stra-bunica acum 2 luni
Stiu cum te simti
Este foarte greu in primele saptamani
Dar... daca-l/daca o plangi o/il opresti sa plece intr-o lume mai buna unde nu te va uita
Pentru a ne lasa urmasii.
Daca am fi trait vesnic, populatia ar fi crescut si raportul dintre nastere si mortalitate nu ar fi in echilibru. Astfel, ar trebui sa fim omorati de catre alti oameni.
De cee? asta ma intreb si eu mereu."De ce trebuie sa moara oamenii?". dar asa trebuie sa fie.pentru ca aici pe pamant sti cum e.si sti cum se traieste.`om avea noi de toate dar nu ne este de folos mai nimic...alaturi de Dumnezeu ne este mult mai bine, nu exista numar sa poti exprima cat de bine este.pentru ca alaturi de Dumnezeu esti complet protejat de tot. dar ai grija, ai credinta in Dumnezeu si vei ajunge langa El, daca nu ai vei ajunge de partea raului si sti ca nimeni nu vrea sa ajunga acolo.
sper ca ti-am fost de ajutor.
ai grija de tine>
Pentru ca daca oameni ar fi nemuritori familile sau inmulti atat de mult incat n-ar mai avea ce sa mancam criza economica(in care suntem deja) va creste pentru ca vor fi prea multi oameni si bani n-ar ajunge este un ciclul al vieti + unele animale se hranesc cu care moarta care face parte din ciclul vieti
Ca asa e logic, altfel viata nu ar fi avut sens!
Daca nu exista moarte, termenul de "viata" nu ar mai fi avut sens.
Sau daca nu exista rau, termenul "bine" nu mai exista.(era ceva la ordinea zilei)
Toate raspunsurile mi se par fuerile. Oamenii nu mor, trupul moare sufletul traieste vesnic.
Layyla întreabă: