| Baiaaanca a întrebat:

De ce unele persoane.care au mai multe fundite decat alti experti TPU nu sunt experti? thinking

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Nu conteaza doar sa ai multe fundite. Conteaza si modul in care o faci. Pentru a fi expert trebuie sa dai de obicei dovada ca stapanesti mai multe categorii si nu esti unidirectional. Gandeste-te ca unii poate iau fundita doar la intrebari de genul : '' Vreau sa rad. Cine imi spune un banc bun? ''. Sunt foarte multe fete care stapanesc doarte bine categoria Fasion dar care in alte categorii am observat eu nu prea se implica. Sunt fete care au si 100 de fundite poate dar din care 80 sunt categoria Fasion si restul din intrebari precum cea mai sus mentionata.

15 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Pentru ca multe fundite sunt date pe ochi frumosiwinking intelegi repede schema?

Abh
| Abh a răspuns:

Asta e unul din marile mistere ale vietii.

| Razvan a răspuns:

Pai asta ar cam fii si ideea. Daca titlul de expert s-ar acorda in functie de numarul de fundite, ar fi de rau.Toate lumea ar avea doua conturi si si-ar pasa fundite de pe unul pe altuloh go on
Expertii trebuie sa fie propusi. Din fericirehee hee
Politica site-uluibig grin

| Silvia a răspuns:

Pentru ca [probabil] raspunsurile lor nu sunt la fel de bune ca ale expertilor.

| evoke a răspuns:

Expertii TPU sunt alesi dupa raspunsurile pe care le dau, modul in care raspund, cum sunt raspunsurile etc. Cel putin asa am auzit.
Mie mi se pare ca monik16 ar trebui sa fie experta pentru ca da niste raspunsrui foarte bune si folositoare... dar acum...sunt alesi dupa mai multe lucruri

| Alex_7297 a răspuns:

Dilemă existenţială...

| ExpertHost a răspuns:

Pentru ca nu ii propune nimeni sau nu se propun singuri happy Nu o sa stea nimeni sa urmareasca randamentul unui utilizator ca sa ii poata acorda acest statut

| kaTTsu a răspuns:

"eh traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"

| perla a răspuns:

Mi-ai furat vorba din gura, cineva spunea ca dupa modul in care te implici si raspunzi cat mai relevant(la subiect), esti exp.nu dupa nr.de fundite, si cred ca are dreptate!

| stefan31 a răspuns:

S-a mai pus de 1000 de ori intrebarea asta.Nu sunt experti pentru ca a fii expert inseamna sa dai raspunsuri inteligente.Deci daca toate raspunsurile sunt usoare si nu necesita multa gandire trebuie sa aiba de 2 ori mai multe fundite pentru a fi expert TPU!

| Alocispeptunoi a răspuns:

Pai ca sa fii expert trebuie sa ai multe voturi folositoare amuzante si inteligente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bianca este foarte buna intrebarea ta, chiar mi-as dori sa aflu raspunsul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca primesc funda pe ceva ce nu stiu.doar o parere. ce chiar nu merita... da nah se da fundita kdouhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu poti sa ai 40 de funtite si fa fii expert, asta doar daca dai raspunsuri inteligente! altii au 100 de funtite si nu sunt experti, deoarece nu au dat raspunsuri asa inteligentewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Bacemi, ce categorie?laughing)))