Sunt mai multe cauze In primul rand depinde de fiecare persoana in parte Fiecare alege cum sa fie.Mai matur, mai copilaros...etc
Depinde foarte mult si de anturaj De prietenii acelui baiat (in cazul nostru ) Daca umbla cu baieti mai maturi ...va fi si el mai matur nu? E normal
Vestea proasta ca unii baieti sunt imaturi la 15 ani, se casatoresc imaturi fiind, fac un copil cu nevasta tot nematurizati si sotia constata cu stupoare ca va avea de crescut de fapt doi copii toata viata
Dorinta de a afla ceva nou, problemele prin care a trecut respectiva persoana, sunt doar cateva exemple din lista lucrurilor care te maturizeaza brusc, si ma refer la partea psihica, sentimentala, etc...
Depinde de fiecare, nimeni nu-i perfect si nici egal (poate doar in drepturi)
Nu stiu... eu spre exemplu am 16 ani dar am o gandire mai matura. probabil ca tine de mediul in care au crescut si s-au dezvoltat respectivele persoane. chestie de psihologie
Un joc il inveti destul de repede daca te pasioneaza... dar asta nu inseamna ca gandesti matur.multi tineri au o gandire matura datorita faptului ca au avut experientele pe care le avem toti pe parcursul vietii mult mai devreme decat alte persoane.au cunoscut necazul, saracia, prietenia, tradarea, bucuria muncii si a banului castigat etc etc etc
Depinde...sunt unele chestii cu care te nasti sau se invata pe parcurs.Conteaza si ce educatie au primit de la parinti...Depinde si de caracter.Sunt multe cauze.
Pai raspunsul este chiar foarte simplu... daca ai 15 ani, bani garla de la mamica si taticul, nu duci lipsa de nimic si nu te gandesti deloc la probleme de zi cu zi normal ca te doare-n 14 si esti foarte imatur, nu sti valoarea banului si cum sa tratezi probleme din viata ta.In schimb, daca acea persoana de 15 ani nu vede viata chiar roz si trece prin niste probleme (psihice/fizice) si le depaseste singur normal ca va sti cum sa trateze problemele si va avea o oarecare maturitate... Daca este fortat de mic sa se gandeasca la toate prostiile va deveni foarte repede matur, crede-ma!
Probabil vor sa demonstreze ca au o capacitate de gandire mai mare decat a celorlalte persoane care au aceeasi varsta.
anonim_4396 întreabă:
20noiembrie întreabă: