Fiindca in timpul sapatamanii cu totii suntem ocupati, unii cu serviciul, altii cu scoala(sau facultate)si atunci cand e zi de sarbatoare ne gasim si noi cu curatenia...
Uneori pe mama o mai apuca sa faca curatenie duminica.
Ma dispera cand striga ''Claudiuuuu, vino si strangeti hainele''....si alte chestii.
@bro:cum ti-am mai spus vin eu sa-ti dau o mana de ajutor, ma pricep la toate...si daca zici ca faci mizerie pe TPU de ce stai?... pune mana la treaba...nu la aia de jos
@nekane:de exemplu sa faci nebunii cu persoana iubita...va jucati de-a mama si de-a tata...sau va jucati de-a soarecele cu pisica...suna palpitant nu-i asa?
Ca e nevoie de curatenie. Dar lasa ca nu faci toata duminica curatenie, deci mai ramane timp.
Daca atunci avem timp..Desi oricum nu poti sta in dezordine...trebuie sa mai faci si curat.
Pai eu unul nu fac curatenie, acum fac mizerie. Dau gauri in tavan... sa vezi ce e pe jos Aaa si e foarte palpitant sa stii. Iar acum imi dau seama, ca la aplica asta pe care tocmai am montat-o, nu stiu cum se prind firele. Asa ca am demontat-o iar ca sa ma uit cum fac. Si stii ce-i culmea? Ca nu are surubri sa prinzi firele, nici gauri in care sa le bagi, dreak stie cum se prind firele, trebuie sa schimb fasungurile cu unele care au suruburi sa prind firele