| Barajag a întrebat:

De ce, uneori faceti curatenie duminica, in loc sa faceti ceva mai >palpitant?:-

Răspuns Câştigător
| Magic a răspuns:

Fiindca in timpul sapatamanii cu totii suntem ocupati, unii cu serviciul, altii cu scoala(sau facultate)si atunci cand e zi de sarbatoare ne gasim si noi cu curatenia...batting eyelashesbig grinhappy

17 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Ca ma pune mamaangry

| Gabystelistu95 a răspuns:

Daca nu facem curatenie, vom trai ca in orasul mizeriilor straight face

| inna a răspuns:

Eu fac curat doar de Craciun si de Paste laughing.

| Pho3nix a răspuns:

Uneori pe mama o mai apuca sa faca curatenie duminica.
Ma dispera cand striga ''Claudiuuuu, vino si strangeti hainele''....si alte chestii.

| Barajag explică:

@bro:cum ti-am mai spus vin eu sa-ti dau o mana de ajutor, ma pricep la toatelaughing...si daca zici ca faci mizerie pe TPU de ce stai?big grin... pune mana la treabahee hee...nu la aia de josrolling on the floor

| Barajag explică:

@nekane:de exemplu sa faci nebunii cu persoana iubita...va jucati de-a mama si de-a tatalaughing...sau va jucati de-a soarecele cu pisicarolling on the floor...suna palpitant nu-i asa?hee hee

| xibalba a răspuns:

Ca e nevoie de curatenie. Dar lasa ca nu faci toata duminica curatenie, deci mai ramane timp.

| gabitza05 a răspuns:

Daca atunci avem timp..Desi oricum nu poti sta in dezordine...trebuie sa mai faci si curat.

prfml
| prfml a răspuns:

Pentru ca lucrurile palpitante le fac sambata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu unul nu fac curatenie, acum fac mizerie. Dau gauri in tavan... sa vezi ce e pe jos laughing Aaa si e foarte palpitant sa stii. Iar acum imi dau seama, ca la aplica asta pe care tocmai am montat-o, nu stiu cum se prind firele. Asa ca am demontat-o iar ca sa ma uit cum fac. Si stii ce-i culmea? Ca nu are surubri sa prinzi firele, nici gauri in care sa le bagi, dreak stie cum se prind firele, trebuie sa schimb fasungurile cu unele care au suruburi sa prind firele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu am timp, pentru ca sunt lenesa, pentru ca nu am chef sa fac vinerea, pentru ca asa vreau eu. daca as avea ceva mai palpitant de facut, te asigur ca as face lucrul ala interesant si nu curatenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ursulika, da-ne si idei, ce lucruri palpitante am putea face duminica? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursulika, pai si eu ma pricep la toate, dar lucrurile facute timpite, ma depasesc laughing Oricum, te astept cu bratele deschise, macar daca nu fac treaba, am cu cine pierde vremea mai placut tongue
P.S.pe site intru in pauzele de lucru laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar e foarte palpitant sa faci curatenie! Niciodata nu sti ce gasesti pe sub pat! Odata am gasit un sandwich! Nu stiu daca era al copilului sau al catelului dar l-am mancat eu pentru ca nu avea decat o saptamana!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ursulika, de-a mama si de-a tata nu ne mai jucam de vreo luna de zile, de-a soarecele si pisica...nici atat, cred ca raman la curatenie, suna cel mai bine(de moment!) laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nekane-Asa, odihneste-te caci vor veni vremuri destul de... obositoare pentru tine. laughing

| KittyO_OCrisu a răspuns:

Ma pune mama laughing

Întrebări similare