Hmmm...habar n-am insa si eu am dat vreo 4 stupide din greseala si mi-am cerut scuze, cat despre cei ce dau stupid din lipsa de ocupatie sunt...
Pentru ca cel care punea intrebarea asteapta un raspuns favorabil lui... daca nu e de acord cu tine e stupid ceea ce spui nu?
Hephap a dat stupid dc a zis ca sunt la scoala Gr.Sc Nicolae guta la el ii place sa i zic ca e de la scoala lui Florin salam? (Salam Barbos)
AtV-IsT. in primul rand se scrie "care isi spun "
si se scrie. "sa primeasca" nu "sa primesc"
Bafta la gramatica
Ia uite cine da stupizi: Pinguinul! Ei, nu ti-a placut raspunsul lui Nebundupatine? Ia raspunde si tu la intrebarea asta, ipocrit mic ce esti. De ce i-ai dat stupid?
Habar n-am... probabil din lipsa de ocupatie... totusi era mai bine sa se scoata "stupidul" si sa lase decat "nefolositor"... ca stupid sau nefolositor e cam tot aia.
Unii dau stupid pentru ca nu le place un anumit raspuns.Eu de exemplu, am spus ca nu imi place de Jonas Brothers si am primit 2 stupizi si 2 nefolositori.Si culmea, intrebarea era ceva in genul:Va place de Jonas Brothers?.
Asta e acum. Oricum nu se scade de la punctaj.
Te pup!
Din lipsa de ocupatie probabil... eu chiar am cautat mult pe net pentru a'i raspunde unuia si mi-a dat "stupid"... dar daca raspunsul tau nu e pe gustul lor n'ai ce sa le faci decat sa'i ignori !
Pentru ca cei care dau stupid nu se gandesc la valoarea raspunsului si nu constientizeaza ca fac o mare greseala.Sunt incompetenti, pur si simplu!
Bună.
Pentru că unii habar nu au cei cu ei pe pământ, ce pretenții să mai ai când insistă cu multă prostie? Au răspunsuri mecanice, luate din cărți, le este foarte greu să comunice liber, etc. poate chiar și-o merită!
Nu avem de ce să ne supărăm, răspundem și atât, nu intrăm în competiție.
Unii chiar au dat dovadă nu o dată că nu au limite...
Pa, pa.
Pai poate ei sunt stupizi... Sau parerea data este pe gustul unor persoana mai "inteligente"
bratianiulia02 întreabă: