| M4RK a întrebat:

De ce uni utilizatori care isi spune bine parerea sa primesc "stupid"?happy

19 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Democratie laughing
cred ca ai ceva probleme cu gramatica, fara suparare tongue

| Gabystelistu95 a răspuns:

Asa sunt cei care dau "stupid" eu ii ignor.

| SweetCandy a răspuns:

Hmmm...habar n-am insa si eu am dat vreo 4 stupide din gresealasad si mi-am cerut scuze, cat despre cei ce dau stupid din lipsa de ocupatieoh go on sunt...straight face

| inna a răspuns:

Pentru ca cel care punea intrebarea asteapta un raspuns favorabil lui... daca nu e de acord cu tine e stupid ceea ce spui nu?

| Annitu a răspuns:

Fetito. tu esti certata rau cu lb romana, nu gluma.

| M4RK explică:

Hephap a dat stupid dc a zis ca sunt la scoala Gr.Sc Nicolae guta la el ii place sa i zic ca e de la scoala lui Florin salam? (Salam Barbos)laughing

| εїз a răspuns:

AtV-IsT. in primul rand se scrie "care isi spun "
si se scrie. "sa primeasca" nu "sa primesc"

Bafta la gramatica big grin

| ViVi a răspuns:

Aaa e faza aia cu intrebarea cine tine cu dinamo, steaua.etc si mi-a dat stupidsad laughing

HepHap
| HepHap a răspuns:

Ia uite cine da stupizi: Pinguinul! Ei, nu ti-a placut raspunsul lui Nebundupatine? Ia raspunde si tu la intrebarea asta, ipocrit mic ce esti. De ce i-ai dat stupid?

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Habar n-am... probabil din lipsa de ocupatie... totusi era mai bine sa se scoata "stupidul" si sa lase decat "nefolositor"... ca stupid sau nefolositor e cam tot aia. thinking

| ing. a răspuns:

Unii dau stupid pentru ca nu le place un anumit raspuns.Eu de exemplu, am spus ca nu imi place de Jonas Brothers si am primit 2 stupizi si 2 nefolositori.Si culmea, intrebarea era ceva in genul:Va place de Jonas Brothers?laughing.
Asta e acumhappy. Oricum nu se scade de la punctajhappy.
Te pupkiss!

| bluerose a răspuns:

Daca scriu raspunsul cum ai scris tu intrebarea...

| Kandy a răspuns:

Din lipsa de ocupatie probabil...straight face eu chiar am cautat mult pe net pentru a'i raspunde unuia si mi-a dat "stupid"... dar daca raspunsul tau nu e pe gustul lor n'ai ce sa le faci decat sa'i ignori straight face! kiss

| Nemesis_9263 a răspuns:

Pingu las-o balta...pe bune...

| ChibiRose a răspuns:

Pentru ca cei care dau stupid nu se gandesc la valoarea raspunsului si nu constientizeaza ca fac o mare greseala.Sunt incompetenti, pur si simplu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru că unii habar nu au cei cu ei pe pământ, ce pretenții să mai ai când insistă cu multă prostie? Au răspunsuri mecanice, luate din cărți, le este foarte greu să comunice liber, etc. poate chiar și-o merită!
Nu avem de ce să ne supărăm, răspundem și atât, nu intrăm în competiție.
Unii chiar au dat dovadă nu o dată că nu au limite...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu tot de la scoala aceea vi? Gr. Sc. Nicolae Guta?"utilizatori care isi spune"...hee hee probabil erai... obosit si...bazat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor vai dar nici la Gr Sc N. G. nu cred ca promovai cu exprimarile astea.laughing Acum raspunsul castigator de la intrebarea ta te face sa te simti un pic mai...frustrat.

| drivex99 a răspuns:

Pai poate ei sunt stupizi... Sau parerea data este pe gustul unor persoana mai "inteligente"winkingwinking

Întrebări similare