| ramonna a întrebat:

De ce unii baieti fumeaza de la 15 ani? de exemplu varul meu are 15 ani si fumeaza... si nu numai el majoritatea din ziua de azi. Voua nu vi se pare ca e cam devreme pentru asa ceva?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Anturajul si dorinta de parea smecher astea sunt cauzele.Toate gazurate de un caracter labilwinking

| Mony a răspuns:

Adevarat ca multi adolescenţi/e fumeaza in ziua de azi : Unii/le
trag un fum doar de curiozitate si raman dependenti, altii/le o fac doar sa se fie smecheri/e sau sa fie si ei tolerati intru-n grup de prieteni care fumeaza (de exemplu daca sunt intrum grup de fumatori si ei nu fumeaza, ar risca sa fie dati afara din grup si ca sa nu pateasca asta recurg la fumat) sper sa fie putin de ajutorbig grin

| silver19 a răspuns:

Pentru ca se cred si ei jmecheri, baiteasi de cartier (cocalari) d'asta fumeaza majoritatea happy

| dtte a răspuns:

E ca si cum ai intreba de ce fetele folosesc machiaj de la 14-15ani! Unii fumeaza ca sa se dea mari, altii fumeaza pentru ca majoritatea din anuturaj o fac si trebuie sa se integreze si mai sunt care nici ei nu stiu de ce o fac! Ideea e ca nu au idee la ce riscuri se expun, cat de greu le va fi mai tarziu, bani cheltuiti aiurea, sanatate in degradare etc! Dar asa este generatia lor si efectul de "turma", dupa cum bine se stie!

| Green a răspuns:

Crede-ma ca eu cunosc o colega care fumeaza de la 13 ani :-|
Dar de obicei fumeaza pentru a se integra intr-un grup si pentru a fi considerat "tare".
Problema e ca in ziua de azi se fumeaza in scoli, ba chiar in clase si profesorii/directorii nu iau nici o masura.
Mai vin unii si zic: "sa nu mai fumezi ca e prea devreme" dar pe ei ii doare-n cot.
Nu mi se pare normal asa ceva.
Dar din cate stiam tutunul este interzis celor sub 18 ani. Si totusi, se vinde...
Dar e Romania. ce sa mai zicem. asta e!

| 非有神论者 a răspuns:

Pentru fumat, toata viata e prea devreme happy
eu sunt fumator sau am fost (au trecut 2 saptamani de cand nu am mai fumat, sper sa reusesc sa ma las) si sincer as fi vrut sa nu ma fi apucat sa fumez nicioadata, e un lucru rau indiferent de momentul in care te apuci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca nu eu tot am 15 ani si tot fumez si nas spune ca asta e chiar asa de rau ca toti baietii la asa virsta deja au incercat sa fumeze unii au inceput sa fumeze altora nu lea placut