Din propria experienta ti-o spun-prieteni nu exista. exista cunostinte(prietenii te recunosc doar atunci cind *azvirli cu rubla*)in rest ei stiu doar sa birfeasca pe la state şi sa te vinda...Aşa ca fii doar pentru tine şi pentru persoana la care cu adevarat tii..Am 17 ani, dar am dovedit sa cunosc multe despre oamenii pa care chindva i-am considerat prieteni.Nu fi naiva,cum am mentinut odinioara, toti is pentru ei inşişi, de parca am trai doar pentru supravetuire.PRİETENİ NU EXİSTA.Adevarul ma intristeaza şi pe mine insa accepta,şi nu doar unii cum ai spus tu, dar toti, doar ca unii te te folosesc şi te vind in acelaşi timp intr-un mod mai ghindit decit altii...asta o sa ti-o dovedeasca experienta pe care ai s-o acumulezi pe pacurs.Succes,cred ca ti-am dat un sfat folositor.
Pentru că și prietenii sunt oameni,iar oamenii mint. Obișnuiește-te cu ideea.
Iubitul tău îți spune că te iubește,iar tu probabil îl crezi,până și el crede, dar dacă ar fi așa nu v-ați mai despărți, nu?
Posibil sa nu stie nici ei ce vor de la tine, tu nu stii ce vrei de la ei si se creaza un lant vicios si de aici si sentimentul de prietenie falsa. cunoaste-te pe tine, vezi ce vrei, care sunt genul tau de oameni si fa schimbari.
Numai bine
Dia
Nu stiu ce legatura are? Nu te poti bucura cu o persoana care are tendinte sexuale deviante (denumire academica, sa zicem) - ma refer la homosexuali si lesbiene. Ce legatura are tendintele sexuale cu prietenia? Cred ca ar trebui sa-ti definesti tie personal ce inseamna un prieten. (P.S.: Din manele nu iei nimic constructiv tinere, te sfatuiesc sa schimbi linia melodica, sa mergi la culcare si sa faci ceva folositor) oricum, multumesc pentru atentionare, am sa fiu atenta sa dau de acele persoane "pe invers". Se spune ca acestea sunt cele mai dragute, mai finute si mai ascultatoare (atat baieti cat si fete). mersi.
Este foarte bine ca sunt falsi si barfitori! Inseamna ca pentru ei esti o amenintare, le e ciuda pe tine! Deci au de cine vorbi, ca daca nu ar avea motive sa le fie ciuda inseamna ca ai fi neinsemat/a. Stai linisti-ta, incearca sa fii tare si sa intelegi ca asa e lumea! TOTI