In primul rand pentru ca mi-a dat viata. daca ea nu ar fi fost eu nu mai scriam aici. apoi a facut eforturi sa ma creasca si ma iubeste.se chinuie pentru mine.cand copilul e bolnav mama se chinuie cel mai tare. nu e usor pentru sa ea sa isi vada"ingerul "cum sufera. desi noi,copii de multe ori ne suparam pe mamele \noastre ca poate nu ne cumpara destule, nu ne mai da in fiecare zi la fel de multi bani,dar si pentru putin se chinuie, dar pentru mai mult?
cand spunem vb. urate despre ea nu ne mai gandim ca ea ne-a crescut, ne-a educat, a stat cu noi noaptea cand eram bolnavi.
ea ne-a tinut in trupul ei timp de 9 luni(aproximativ).ea ne vede cu adevarat crescand.ea simte cand ne este rau si cand ne este bine. cand vrem sa mergem la baie, sau cand vrem sa spunem ceva, cand ne este foame sau cand ne este somn.
Ea.
Fiindca este cea mai frumoasa si gingasa fiinta ea ne-a adus pe pamint,ne-a ingrijit,ne-a hranit, m-a invatat sa fiu im intre oameni, si ii multumesc frumoas si voi fi toata viata recunoscator pentru iubirea care mi-a poarta!
O mAma este apreciata pentru grija care o poarta zi de zi pentru mangaierile ei,pentru ajutorul ei, pentru ca iti e alaturi la greu si la bine, pentru ca te ajuta ca sfaturile ei iti spune ce e bine si ce e rau cel putin eu de asta imi apreciez mama
Pentru ca ea ma nascut, ma iubeste, m-a crescut cum a putut ea mai bine, mi-a dat mie totul, a facut sacrificii pentru mine, ma asculta, ma ajuta, ma sfatuieste, e cea mai buna mama, pentru ca e a mea si pentru. ca asa zic eu!:X
Pentru ca doar ea stie cat a indurat ca sa ma aduca pe lume. dupa aceasta indurare nu s-a oprit si a dus batalia mai departe crescanduma si educanduma
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: