Vara este anotimpul meu preferat pentru ca, in primul rind eu m-am nascut in plina vara si deci, ca leoaica ce sint, imi place caldura. Imi place soarele-simbolul luminii si, sigur, vara sint zilele cele mai luminoase, vara se poate face baie in mare, se pot face calatorii, vara e totul verde si verdele, desi nu e culoarea mea preferata, inseamna viata, viata naturii care ne inconjoara. Vara poti vedea cerul instelat aproape tot timpul si florile sint atunci multicolore si parfumate. Totul este viata.
Acest ''text'' e copiat
...trece vara ca o paine, vine iarna ca un caine...
Uiti de plata facturilor la incalzire din timpul iernii.
Ai mai multe iesiri in natura.
...la mare, la soare, in bulanele goale...
Pa cuvant.
Ca e foarte frumoasa si calduroasa, natura inflorita, plimbarile sunt mai dese, pana si problemele financiare sunt mai usor de rezolvat, si nu-n ultimul rand, nu mai iti pui pe tine 10 cojoace, vara umbli si in slip pe strada si ai ce vedea.
Pentru ca e cald... pentru ca nu e zapada... pentru ca nu e noroi... pentru ca nu sunt ploi care nu se mai termina... sunt ploi scurte si racoritoare... pentru ca e vara... :X
Doar prin simplu fapt ca e cald ) si zilele sunt mai lungi mie imi ajunge , sa nu mai zis mare, lac, pescuit, motocileta eh.)) multe. deci speram ca vine vara cit de repede
Oh, vara, cand trece vantul peste tine, prin camasa descheiata, si arzi dupa o bere rece, si zulufii fetelor sunt ravasiti generos, si. si. si. ce fain e sa stai noaptea tarziu la taclale, cu prietenii, ca e asa cald, si fain, si-ai vrea sa fie tot vara...cu cirese, si capsuni, si zmeurike,. si agrise, si visezi totusi la struguri, pepeni si lubenita, prune si.sa faci dragoste in aer liber, fara griji, cu domnita inimii tale... si cate si mai cate, marea, valurile...
E cald, pot merge cu geamurile deschise la masina, pot pleca dimineata cu parul ud sa se usuce pana la birou, imi place marea... drept urmare ar fi culmea sa nu-mi placa vara. Imi place si pentru ca nu e nevoie de multe haine, una peste alta, arunci ceva subtire pe tine si esti gata de plimbare
Pentru ca poti sta la plaja, poti vedea peisaje care iti taie rasuflarea(ma refer la contrastul apa turcoaz-verdeata de pe mal), poti sa stai dupa o pereche de ochelari si sa admiri in liniste frumusetile pe care Dumnezeu le-a trimis pe pamant, si fete si baieti, poti manca cu pofta o inghetata si sa nu dardai de frig, pielea ta e mai aramie ca nicidata si asta iti da o doza de incredere. ohhh si ce frumos e sa dormi pe plaja si sa asculti valurile, sa te plimbi in picioarele goale pe nisipul fierbinte( nu sunt masochista.este minunata vara, la fel ca si celelalte 3 anotimpuri
Imi place vara pentru ca ai ocazia sa vezi fetele imbracate mai sumar si sa iti dai seama de adevarata lor frumusete pentru ca iarna isi acopera celulita cu ceva mulat si trebuie sa recunosc ca arata bine dar vara... vara cand vezi femeia in slip cu picioarle ei fine si sexoase te ia cu ameteala dar apoi urmeaza un dezgust cand vezi cate o preitena care imbracata arata foarte bine dar fara colanti si blugi e praf... vai vai
Davyduchiha2001 întreabă: