Pff toti sunt...foarte,foarte tari!
Un clasament:
1-Bon Jovi
2-Modern Talking
3-Roxette
Buna! toti imi plac pentru ca am crescut pe muzica lor, dar mai mult ador Modern Talking
M-ai pus intr-o situatie foarte grea.
1.Bon Jovi e unul dintre primii cantareti de hard rock pe care i-am ascultat, si tot o data printr preferatii mei. Melodiile lui cele mai bune sunt Livin on a prayer si You give love a bad name.
2. Roxette e una dintre cele mai bune trupe de pop rock pe care le stiu. Au niste melodii de dragoste foarte frumoase, gen Listen to your heart, dar si melodii mai ''nebunesti'' (in sensul bun al cuvantului) gen Sleeping in my car sau Joyride.
3. Modern Talking este fara doar si poate trupa mea preferata de synthpop. Pur si simplu imi place stilul lor si imi pare rau ca trupa e destramata la momentul actual. Imi plac mult melodiile lor ''No face no name no numer'' si ''Everybody needs somebody''. Totusi melodia mea preferata de la ei, care ma innebuneste(in sensul bun) de-a dreptul este ''Life is too short''. Pur si simplu ador versurile, si mai ales ca am vazut si videoclipul, care imi place foarte mult(socant si punct).
Deci... cam asta ar fi tot. Fiecare e o trupa foarte buna pentru genul pe care il canta.