| Whispy a întrebat:

De curand, mi-am pus televiziune de la RDS, si, desigur, nu are AnimaX, iar eu vreau neaparat AnimaX, dar, nu mai pot face alt contract cu altcineva.
Si, tot de curand, am auzit ca UPC au facut contract/batut palma cu RDS.asta inseamna ca voi avea iar AnimaX?
ce inseamna ca 'sau aliat' upcul cu rdsul? voi avea mai multe programe, sau ceva de genu?

3 răspunsuri:
| just4you a răspuns:

Nu s-au aliat...Cei de la RDS vor sa cumpere UPC sa se transforme intr-o singura firma, insa cei de la UPC nu sunt de acord.Eu am avut de cand mi-am luat calculatorul internet si tv si telefonie de ls UPC, insa intr-o seara a venit o doamna sa imi prezinte RDS.Ne arata ca ne de tel mobil si normal ca ne-am incantat si am zis sa ne trecm la ei.Ne-au taiat netul de la UPC si am asteptat o luna si ceva si cei de la RDS n-au mai ajuns.Acum de la UPC cred ca de vreo 4 ani nu stiu daca mi-a cazut netul de 5 ori.Cred ca poti sa iti schimbi contractul sa te treci la UPC fiindca si eu m-am schimbat.Le dai telefoanele care ti le-au dat(fix si mobil) si le spui ca renunti.Cred ca nu exista alta solutie...waiting

| geo691 a răspuns:

Din cate stiu eu RDS cumpara UPC deci daca se intampla asa asta nu inseamna ca o sa ia ofertele si canalele Tv de la UPC probabil o sa isi urmeze politica lor de pana acum deci sansa sa ai AnimaX sunt 50%-50%

| daiana_6999 a răspuns:

Ei ei, RDS-ul nu poate cumpara UPC-ul, deoarece asta ar insemna monopol, adica mai mult de 50% din piata, iar astia nu ii lasa. Deci nu o sa ai Animax. Reziliaza contractul