Nu s-au aliat...Cei de la RDS vor sa cumpere UPC sa se transforme intr-o singura firma, insa cei de la UPC nu sunt de acord.Eu am avut de cand mi-am luat calculatorul internet si tv si telefonie de ls UPC, insa intr-o seara a venit o doamna sa imi prezinte RDS.Ne arata ca ne de tel mobil si normal ca ne-am incantat si am zis sa ne trecm la ei.Ne-au taiat netul de la UPC si am asteptat o luna si ceva si cei de la RDS n-au mai ajuns.Acum de la UPC cred ca de vreo 4 ani nu stiu daca mi-a cazut netul de 5 ori.Cred ca poti sa iti schimbi contractul sa te treci la UPC fiindca si eu m-am schimbat.Le dai telefoanele care ti le-au dat(fix si mobil) si le spui ca renunti.Cred ca nu exista alta solutie...
Din cate stiu eu RDS cumpara UPC deci daca se intampla asa asta nu inseamna ca o sa ia ofertele si canalele Tv de la UPC probabil o sa isi urmeze politica lor de pana acum deci sansa sa ai AnimaX sunt 50%-50%
Ei ei, RDS-ul nu poate cumpara UPC-ul, deoarece asta ar insemna monopol, adica mai mult de 50% din piata, iar astia nu ii lasa. Deci nu o sa ai Animax. Reziliaza contractul
anonim_4396 întreabă: