Mama :O asta a mai fost si la tv la styri dar era altfel da cica insemna ca vn Dzeu ca o sa aiba noroc anul acesta si multe altele. dar sincera sa fiu chiar nu stiu
Am gasit si eu asemenea anomalie in tuberculul de cartof! --- nu i-am acordat nicio semnificatie decat aceea ca este vorba de o boala specifica solanacelor! ---vremea ghicitoarelor a apus! Numai bine!
Deci inca nu am mai vazut asa ceva in viata mea. Eventual niste adancituri sau innegreli provocate de anumite insecte. Dar asa ceva inca nu. WOW.
Nu cred ca e adevarat iti zic eu ca nu cred ca odata am taiat si eu un cartof si am gasit in forma de X deci eu zic ca eu coincidentza
Eu cred ca este un semn de la Dumnezeu se mai intampla din astea pot fi si coincidente
Ohh, da! Şi eu am găsit o cruce într-un salam! Da' îmi era foame şi am scris în el ''I love Satan'' cu o scobitoare şi l-am mâncat.
Sincer eu nu cred in asa ceva
Daca in interiorul cartofului este un semn care seamana cu o cruce nu inseamna nimic.ESte doar o pura coincidenta.ASta este doar parerea mea
Parca am fi in Evul Mediu " woooooow o cruce intr-un cartof woooow " Eu cred ca e o coincidenta si oricum nu stiu cum sa iti explic da... God doesn't exist
Nu eu zic ca e o simpla coincidenta parerea mea...nu te mai gandi la lucruri rele in viata aceasta...gandeste pozitiv